Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie met korting op Ticketveiling.nl

Eropuit tijdens de voorjaarsvakantie? Dat is een goed idee! De leukste pretparken, dierentuinen en musea vind je op Ticketveiling.nl. En het leuke van alles, je scoort de tickets met de hoogste korting. Je bepaalt zelf de prijs én bieden kan al vanaf €1.

Het zijn de voorjaarsvakantieweken op Ticketveiling.nl. De hele vakantie lang profiteer je van de leukste acties. Geselecteerde veilingen lopen extra snel, waardoor jij extra veel kans maakt om tickets te winnen met de hoogste korting! Tijdens de actie ontvang je óók €6 korting op de administratiekosten. Waar wacht je nog op? 

Wat dacht je van aapjes kijken bij Dierenpark Amersfoort? Fien en Teun ontmoeten bij Avonturenboerderij Molenwaard. Of ga je toch liever voor iets fanatieks en strijd je samen met vrienden of familie voor een hole in one tijdens een potje glowgolf? De leukste voorjaarsvakantie uitjes vind je op Ticketveiling. 

 

Voorjaarsvakantie actie

(Bijna) iedere dag vind je een nieuwe actie op een geselecteerde veiling. Diverse uitjes door héél Nederland. Let op: de actie geldt niet over alle veilingen, maar zijn gebonden aan de door ons geselecteerde veiling. 

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.