Ticketveiling.nl

Over Ticketveiling.nl

Meer weten over Ticketveiling.nl?

Wat is Ticketveiling.nl?
Ticketveiling.nl is dé veilingwebsite waar iedereen tegen een eigen prijs kan meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten.
Op Ticketveiling.nl worden tickets voor onder andere sauna’s, pretparken, dierentuinen, theater, musea, feesten en vakanties tegen opbod geveild. Ticketveiling.nl verbreedt dagelijks het aanbod en biedt ook een ruime selectie producten en fashion aan.

Wat in 2011 begon als een veilingwebsite met een klein aanbod aan veilingen is inmiddels uitgegroeid tot een veilingwebsite waar dagelijks duizenden consumenten winnaar zijn! Ticketveiling.nl wil iedereen tegen een zelf gekozen prijs goedkoop laten genieten van de leukste uitjes en producten. Bied mee vanaf € 1 en scoor goedkoop je favoriete uitjes, tickets of producten! Eenmaal, andermaal, enjoy!

Hoe werkt Ticketveiling.nl?

1. Login in of maak en profiel aan.
2. Kies je favoriete veiling en bied mee.
3. Zorg dat je de hoogste bieder blijft én win!
4. Betaal je gewonnen veiling en ontvang direct je voucher(s) of productbevestiging per e-mail.

Bekijk alle veilingen van Ticketveiling.nl     Alle veilingen
Ben je nieuwsgierig naar wat Ticketveiling.nl te bieden heeft? Bekijk hier het overzicht van alle veilingen en ontdek je favoriet.

Ontvang je gewonnen veiling     Hoe werkt het?
Wil je weten hoe het werkt om een profiel aan te maken en mee te bieden op een veiling? Klik hier voor een uitleg van Ticketveiling.nl.

Nieuwsberichten en actievoorwaarden van Ticketveiling.nl    Actievoorwaarden
Wil je weten welke acties we hebben en wat daar de voorwaarden van zien? Klik hier om naar de actievoorwaarden te gaan.

50x50 Profiel aanmaken bij Ticketveiling.nl      Blog
Ben je nieuwsgierig naar de top 5 leukste cadeautjes of wil je meer weten over een veiling? Lees dan onze blogs en laat je inspireren.