Privacy

    Leuk allemaal hoor, maar hoe zit dat eigenlijk?!
    Het is een veelbesproken onderwerp en je staat te popelen om te ontdekken hoe dit nou allemaal zit. Gelukkig ben je dan precies op de juiste pagina beland. Welkom bij Ticketveiling B.V.! We zullen je uitgebreid uitleggen wat er gebeurt met jouw persoonsgegevens, zodat je je hier geen zorgen om hoeft te maken. Een ander woord voor privacy is namelijk “jouw persoonlijke levenssfeer”. Zo mag jij zelf bepalen wie welke informatie over jou ontvangt. Behoorlijk persoonlijk ja. Goed dus dat je even checkt hoe dat zit met jouw privacy op onze website! We zijn ons er namelijk bewust van dat je ons vertrouwt. Gelukkig maar. Jouw privacy is een belangrijk speerpunt van Ticketveiling en wij houden ons aan een strikt Privacybeleid dat van toepassing is op alle diensten die wij aanbieden bij Ticketveiling.nl en hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw gegevens te beschermen. Klinkt allemaal ingewikkeld, mee eens. Door rustig verder te lezen kom je vanzelf bij alle concrete informatie. Alles wat jij overigens uitspookt op andere websites valt niet onder ons Privacybeleid en zijn wij dus niet verantwoordelijk voor. 

    Good to know: door gebruik te maken van de website, ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid. Wij respecteren de privacy van iedere bezoeker die onze website betreedt. We respecteren jou. Volledig. We zijn hartstikke blij dat je een kijkje komt nemen en zouden niet dúrven om gekke dingen te doen met jouw persoonlijke gegevens. En ja, daarom dragen wij er volledige zorg voor dat deze informatie vertrouwelijk wordt behandeld! Nu kan jij relaxed rondsnuffelen op onze website zonder onwetend te zijn over de bestemming van jouw persoonlijke gegevens. 

    Wat willen we allemaal van je weten? 
    Jij als bezoeker wil graag tickets winnen, duh! Dus wat doe je? Je maakt een profiel aan. En daar komt ie: “Vul hier jouw persoonsgegevens in”. Ja en nu? Wat gebeurt er dan met jouw gegevens? Niks raars en je kan het altijd achteraf weer aanpassen mocht je een foutje gemaakt hebben. Wij willen je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we een aantal gegevens van je nodig.  

    • E-mail
    Dit is de basis van je profiel. Het kloppende hart. Via je e-mailadres ontvang je je gewonnen vouchers en laten wij je weten wanneer je bent overboden. Heb je ervoor gekozen om lid te worden van onze nieuwsbrief, dan ontvang je deze uiteraard ook via dit e-mailadres. Mocht je hier nou allemaal helemaal niet op zitten te wachten, dan kan je dat makkelijk aanpassen in je profiel. It’s simple as that.

    • Geslacht 
    Ben je een man of vrouw? Hoe kunnen we je aanspreken? Mevrouw of meneer? Zij of hij? Dit willen we weten om daar onze teksten op aan te kunnen passen die we naar jou sturen. 

    • Voornaam en achternaam
    Niemand wil een nummertje zijn. Dus.. Wat is jouw naam? Hoe kunnen we je aanspreken? We communiceren graag op een persoonlijke manier met jou en daar hoort een naam bij! Hier wordt ook automatisch je biednaam voor gemaakt om te bieden. Deze kan overigens makkelijk weer gewijzigd worden in je profiel. 

    • Biednaam
    Het zou wat zijn als jullie allemaal Lollypop1 zouden heten.. Dan weet je natuurlijk nooit wie de uiteindelijke winnaar is. Met je biednaam onderscheid jij je dus van alle andere bieders! Handig he?

    • Geboortedatum 
    Hiermee controleren we jouw leeftijd! Ben je wel 18+?  We hebben namelijk een leeftijdsgrens en vanaf 18 jaar mag je pas meebieden. En wie jarig is, krijgt een cadeautje! Jij dus ook op je verjaardag, van ons! Het moest een surprise zijn, maar je bent te nieuwsgierig.. 

    • Telefoonnummer
    Zodat we je kunnen bellen indien nodig. Ook bij het uitblijven van betalingen is jouw telefoonnummer nodig in het incassotraject. We zullen je niet random bellen om over die enorme regenvallen van afgelopen jaar te praten. Alleen als het écht relevant is en door die regenbuien jouw pakket niet bezorgd kon worden. 

    • Adres – postcode, huisnummer, plaats
    Nu weten we precies waar we de bezorgers naartoe moeten sturen met jouw pakketje. Wij leveren liever snel dan dat we zelf op de gok een adres moeten vinden. De verzending van jouw pakketje loopt via de aanbieder van het product, de verzendpartij Active Ants of via ons eigen magazijn. Zo moeten wij hun dus goed kunnen instrueren met jouw adres zodat jij binnen no-time je pakketje op het juiste adres ontvangt. Daarbij willen we je graag voorzien van de juiste content en veilingen. We zullen de plaats waarin jij woont dus mee kunnen nemen om jou relevante content te tonen. Als jij in Limburg woont zit je misschien minder snel te wachten op restaurantjes in Leeuwarden. Op deze manier kunnen wij jou dus relevante veilingen laten zien die aantrekkelijk zijn voor jou! Geen zorgen, we doen geen andere gekke dingen met jouw adresgegevens. 

    • Rekeningnummer 
    De gewonnen veiling betaal je via je eigen bank in de beveiligde omgeving van Buckaroo. Jouw betaalgegevens worden door Buckaroo bewaard, mocht het nodig zijn dat jij je gewonnen veiling terugstuurt en je geld teruggestort wil dan vragen wij je gegevens op bij Buckaroo. Op deze manier kunnen wij het retourproces in werk zetten. Mocht het zo zijn dat je 5 dagen na het winnen van de veiling, nog niet betaald hebt, dan vindt er een automatische incasso plaats. Uiteraard word je hierover ingelicht. Deze automatische incasso wordt uitgevoerd door Buckaroo. Mocht jij dit bedrag weer terugstorten op je eigen rekening dan springt Intrum Justitia of de Klerk Vis Niekus, Gerechtsdeurwaardes en Incasso in. Aan hen verstrekken we een aantal gegevens, namelijk; naam, adres, telefoonnummer, rekeningnummer, mailadres, het ordernummer en het bedrag dat geïncasseerd moet worden. Uiteraard sturen we je eerst een aantal herinneringen via de mail over de betaling en de automatische incasso die daarop zou volgen.

    • IP-adres
    Op het internet gaat het herkennen van klanten net een stukje anders dan dat je in een normale winkel staat. We kunnen je helaas niet herkennen aan je mooie blonde lokken of je rode krullen. We kijken op het internet naar jouw IP-adres! Hiermee kunnen we jou herkennen en kunnen wij jou beter van dienst zijn, door relevante content te tonen. Hongerig? Check dan de uitgebreide pagina over het Cookiebeleid. 

    En… Waar worden deze gegevens dan voor gebruikt?!
    • De klantenservice 
    We staan te springen om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wat hebben we daarbij nodig…? Yes. Jouw gegevens! Je verhaal twee keer vertellen is toch behoorlijk irritant, niet? Aan de hand van jouw gegevens kunnen wij jou zoeken en kunnen we je beter helpen met problemen of vragen. Je kan ons op allerlei manieren bereiken. Zo kan je ons bellen, Facebooken, chatten, mailen of Twitteren. Whatever you like. 

    • Jouw profiel 
    De gegevens die je invult worden opgeslagen in jouw profiel. Deze staan vast en hoef je dus niet continu te veranderen of opnieuw in te vullen wanneer je gebruik maakt van de website. Ja, uh wel zo handig.  

    • Winnaar 
    Zo zien we dat jij de gelukkige winnaar bent! Het hele proces van ‘vouchers ontvangen’ en bevestigingsmails e.d. kunnen wij dan direct in werking gaan zetten. En dit is dus mogelijk, omdat we jouw gegevens hebben! 

    • Nieuwsbrieven en communicatie
    Door je aan te melden blijf je volledig op de hoogte van alle nieuwe en populaire veilingen. Daarbij kunnen wij jou op deze manier persoonlijker benaderen. Uitschrijven doe je binnen een handomdraai. Schrijf je uit via de link in de nieuwsbrief, via de klantenservice of doe dit in je eigen profiel binnen de website. Op basis van de gegevens die je met ons deelt, laten we je gepersonaliseerde aanbiedingen zien op onze website, onze app of op de websites en social media van derde partijen. 

    • Fraude controle 
    Helaas pindakaas. Het gebeurt wel eens dat er gefraudeerd wordt. Daarom is het soms nodig om te controleren of iedereen wel even ‘eerlijk’ is en niet bij ons iets aanschaft voor de verkeerde doeleinden zoals opkoop. Don’t take it personal.  

    • Betaling niet voltooid 
    Zoals eerder aangegeven worden jouw gegevens door Buckaroo gebruikt als zij een automatische incasso uitvoeren. Mocht je het bedrag weer terugstorten op je eigen rekening, dan wordt de incasso nogmaals uitgevoerd maar dan door Intrum Justitia of de Klerk Vis Niekus Gerechtsdeurwaardes en Incasso.

    • Problemen met levering producten 
    Jouw adresgegevens, naam en bestelling zullen bekend moeten zijn om jou goed van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we te maken met externe partijen die de verzending van pakketjes uitvoeren en die moeten we goed kunnen informeren over een bestelling die bijvoorbeeld niet goed is gegaan. 

    • Reviews en feedback
    We willen dolgraag jouw mening horen. Wat vond je van je gewonnen arrangement? Genoten? Wat vond je wel leuk, wat niet? Hierdoor kunnen we onszelf blijven verbeteren en zo ook de kwaliteit van de veilingen. Daarom stuurt onze partner Kiyoh je een e-mail met de vraag om een beoordeling te geven. Uiteraard wel ná jouw ervaring. Wil je dit niet, meld je dan af via de afmeldlink in de mail. Mochten we nou nóg nieuwsgieriger zijn naar jouw mening, dan kan het voorkomen dat we je een enquête sturen via de mail, waarin we je vragen om wat vragen te beantwoorden. Dit dus omdat we jou volledig naar behoren willen bedienen. 

    • Acties 
    Actie in de tent! We bieden regelmatig mooie en voordelige acties aan. Wanneer jij de winnaar bent willen we je natuurlijk gelijk jouw prijs geven en ook hier hebben we (je raadt het al..) je gegevens voor nodig! Het helpt ons om te controleren of je je gehouden hebt aan de gestelde voorwaarden van de winactie. Ook hebben we je gegevens nodig om je überhaupt op de hoogte te stellen van acties. Want geloof me, die wil je echt niet missen! 

    Persoonsgegevens wijzigen, inkijken of verwijderen? 
    Dat kan natuurlijk! Check dan je “Profiel” en ga naar “Mijn Gegevens”. Mocht je er nou niet uitkomen en er helemaal klaar mee zijn? Geef ons dan een belletje of stuur een mailtje naar privacy@ticketveiling.nl. Antwoord krijg je snel, heel snel. We zijn 7 dagen per week geopend. Wanneer ons Privacybeleid aangepast wordt, brengen we je tijdig op de hoogte van deze aanpassingen! Mocht je ondanks onze inspanningen het niet met ons eens zijn dan kan jij je altijd richting tot de Autoriteit Persoonsgegevens via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

    Ticketveiling B.V.
    Postbus 555
    2300 AN Leiden
    E-mail: privacy@ticketveiling.nl  

    Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 mei 2018.

    Waardebonnen van Sovendus GmbH
    Voor de selectie van een op dit moment voor u interessant waardebonaanbod worden door ons gepseudonimiseerd en versleuteld de hashwaarde van uw e-mailadres en uw IP-adres aan Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe, Duitsland (Sovendus) doorgestuurd (Art. 6, lid 1 f AVG). De gepseudonimiseerde hash-waarde van het e-mailadres wordt gebruikt om rekening te houden met een eventueel aanwezig verzet tegen reclame van Sovendus (opt-out) (Art. 21 lid 3, Art. 6 lid 1 c AVG). Het IP-adres wordt door Sovendus uitsluitend gebruikt ten behoeve van de beveiliging van gegevens en in de regel na zeven dagen geanonimiseerd (art. 6, lid 1 f AVG). We sturen bovendien voor boekhoudkundige doeleinden gepseudonimiseerd; ordernummer, orderbedrag en valuta, sessie-ID, couponcode en tijdstempel door aan Sovendus (art. 6, lid 1 f AVG). Als u geïnteresseerd bent in een waardebonaanbieding van Sovendus, en op uw e-mailadres is geen
    opt-out in het Sovendus systeem geregistreerd, geven wij bij een klik op de enkel in dit geval getoonde Sovendus-Banner, versleuteld uw aanhef, naam en e-mailadres aan Sovendus door ter voorbereiding van de waardebon (artikel 6, lid 1 b, f AVG).

    Verdere informatie over de verwerking van uw gegevens door Sovendus is te vinden in de online richtlijnen voor gegevensbescherming op www.sovendus.nl/verklaring_inzake_gegevensbescherming/