Ticketveiling.nl

Geniet 1 jaar lang van onbeperkt toegang tot de Plopsa parken!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 1 persoon (bijkopen mogelijk).

Plopsa-parken.

De voucher is 3 maanden geldig na het winnen van de veiling. Geldigheid van het jaarabonnement start zodra je de definitieve Plopsa-FunCard hebt ontvangen.

Je ontvangt de voucher direct na betalen per e-mail.

Geniet met een Plopsa-FunCard van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot 6 Plopsa-parken, 50% korting bij Plopsaqua, tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken ter waarde van € 89,99.

Inclusief
 • Plopsa-FunCard (jaarabonnement).
 • 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & Majaland Kownaty.
 • 50% korting bij het waterpark Plopsaqua De Panne.
 • Tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken.
 • 10% korting in de Plopsa Winkels.
 • 25% korting op shows in het Proximus Theater.
Bijzonderheden

Geldig voor kinderen en volwassenen > 1m.

Voor de prijs die je per gewonnen FunCard betaalt, kun je extra FunCards bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 4 FunCards bij te kopen.
  • Met je Plopsa-FunCard geniet je van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park, Majaland Kownaty & 50% korting bij Plopsaqua De Panne! 

  • Geniet van 10% korting in de Plopsa Winkels en in het Prinsessia Restaurant!

  • De Plopsa-FunCard biedt tot 50% korting bij maar liefst 50 andere pret- en dierenparken!

  • Als abonnee geniet je steeds van 25% korting op alle evenementen in het Proximus Theater.

  • Er zijn een beperkt aantal Plopsa-FunCards beschikbaar. Win snel de veiling om te profiteren van alle voordelen van de Plopsa-FunCard. 

  Plopsa FunCard

  Met je Plopsa-FunCard geniet je van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park, Majaland Kownaty & 50% korting bij Plopsaqua De Panne! Daarbovenop geniet je van 10% korting in de Plopsa Winkels en in het Prinsessia Restaurant!

  Je Plopsa-FunCard biedt tot 50% korting bij maar liefst 50 andere pret- en dierenparken! Zo ga je voordelig naar o.a. Walibi, Efteling, Bellewaerde, Pairi Daiza en nog zoveel meer!

  Als abonnee geniet je steeds van 25% korting op alle evenementen in het Proximus Theater, je wordt in de watten gelegd op de jaarlijkse Nacht van de Abonnees met tal van optredens en verrassingen en geniet je van exclusieve kortingsacties!

  Ontdek alle voordelen via: https://plopsafuncard.be/nl/voordelen

  Plopsa-parken

  Plopsaland De Panne, het meest bezochte pretpark van België, combineert de magie van de geliefde Studio100-figuren met meer dan 50 betoverende attracties! In Plopsaqua De Panne duik je samen met Maya, Bumba, Samson en Wickie in een magisch avontuur. De allerkleinsten beleven op meer dan 25 attracties hun allereerste avontuur in Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Indoor Coevorden. Hou je van natuur? Trek dan naar Plopsa Coo in hartje Ardennen voor een onvergetelijk avontuur! Neem een kijkje in de gloednieuwe Holiday Indoor in Holiday Park, of bezoek Majaland Kownaty in Polen. Er is altijd een Plopsa-park in de buurt!

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • De voucher(s) kan ingeruild worden aan de kassa van een Plopsa-park voor een Plopsa-FunCard >1m. Print de voucher(s) uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de voucher. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.