Ticketveiling.nl

Ontmoet je favoriete tv-helden bij Movie Park Germany!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Bottrop - Duitsland (Warner-Allee 1, 46244).

Geldig van 27 maart t/m 8 november 2020, met uitzondering van de dagen 17, 24 & 31 oktober.

Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor een heerlijke dag uit bij Movie Park Germany, ter waarde van € 88.

Bijzonderheden
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 4 tickets bij te kopen.
  • Bezoek meer dan 40 attracties & shows.

  • Ontdek de meest geheime locatie ter wereld in de vernieuwde attractie: Area 51 - Top Secret.

  • Ontmoet je favoriete tv-helden!

  • Op slechts 1,5 uur rijden vanaf Utrecht.

  • De tickets zijn niet geldig op 17, 24 & 31 oktober.

  Movie Park Germany

  In het Duitse Movie Park Germany heb je het gevoel alsof je in Hollywood bent. In dit attractiepark vind je de spannendste attracties, leukste shows en ontmoet je je favoriete tv-helden zoals Spongebob, de Turtles, Marshall en Chase van de Paw Patrol, Dora, Jimmy Neutron of Cosmo en Wanda van The Fairly Odd Parents.


  Area 51 - Top Secret

  In 2019 is de meest geheime locatie ter wereld geopend! De wildste geruchten gaan de ronde over het mysterieuze militaire terrein Area 51. Werken daar echt Aliens voor de Amerikaanse regering? Durf jij op onderzoek uit te gaan op dit top secret terrein?

  Paw Patrol

  Movie Park Germany, beestachtig goed voor de hele familie! In het themagebied 'Adventure Bay' kunnen kleine en grote fans van de geliefde tv-serie PAW Patrol hun vierbenige helden van dichtbij beleven. In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in de nieuwe attracties met coole reddingsvoertuigen, veel interactieve ontwerpen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greet mogelijkheden.

  Rollercoasters

  Ben jij dol op achtbanen? Ontdek de snelheid van Star Trek, de loopings van de MP Xpress of de indoor vampieren achtbaan Van Helsings's Factory. In Movie Park Germany is voldoende te beleven. 

  NICKLAND

  Ontmoet je grote vriend SpongeBob en reis in de Splash Bash naar Bikini Bottom. Het kleurrijke Nickland is ideaal voor als je op stap bent met kleine kinderen. De attracties en achtbanen zijn afgestemd en toegankelijk voor jonge leeftijden. 

  Eten en drinken

  Van zo'n hele dag op stap krijg je tussendoor vast zin in iets lekkers. Voor de kleine trek kun je een suikerspin, gesuikerde amandelen of gesuikerd fruit scoren bij Fruits & Candy. Meer zin in iets hartigs? Dan zijn er genoeg tentjes waar je een (chili) frietje, lekkere pasta of pizza kunt kopen. Voor de grote trek kun je in Movie Park Germany aanschuiven in de Van Helsing's Club of Western Ranch.

  Kijk voor meer informatie op de website van Movie Park Germany

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • © 2020 Viacom International Inc. All rights reserved. Created by Stephen Hillenburg.
  • © 2020 Viacom International Inc. Alle rechten voorbehouden.
  • © 2020 Spin Master. Alle rechten voorbehouden.