Ticketveiling.nl

4 tickets voor Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

€ 100
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Geldig voor 4 personen.

Apeldoorn (Amersfoortseweg 35, 7313 AC).

Geldig t/m 28 juli 2019, m.u.v. 30 en 31 mei en 9 en 10 juni 2019.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

4 tickets voor een onvergetelijk dag uit bij Kinderpretpark Julianatoren, ter waarde van € 100 in Apeldoorn.

Inclusief
 • Gratis parkeren.
Bijzonderheden
Kinderen van 0 t/m 1 jaar zijn gratis.

Evenementen
22,23,29 & 30 juni: Sesamstraat
De Populaire Sesamstraat bewoners komen op bezoek bij Kinderpretpark Julianatoren.  Zing en dans mee met de bekendste Sesamstraat figuren en ga na afloop van de show met hen op de foto!

6&7 juli: Juls verjaardag!
Er is er één jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat is Jul! Jouw favoriete muizenvriendje is jarig en dat wordt gevierd op zaterdag 6 en zondag 7 juli! Kom mee feesten bij de speciale verjaardagsshow in het Jul & Julia Theater en feliciteer Jul persoonlijk tijdens één van de vele Meet & Greets. Driemaal hoera voor Jul!

Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 10 tickets bij te kopen.
  • Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’.

  • Gratis parkeren!

  • Meer dan 60 te gekke attracties.

  • Nieuwe show: Dino en Dina’s Bouwspel.

  • Dagelijks shows van Jul en Julia.

  • Absolute aanrader voor kinderen tot 12 jaar.

  • Je bent afhankelijk van het weer.

  Beoordeling Tripadvisor
  4 van 5 sterren


  ''Overzichtelijk'' - Nelleke12H
  7 augustus 2018 - ''Wij hebben een gezellige dag daar doorgebracht met kinderen van 6 en 8 jaar. Voor deze leeftijdsgroep een ideaal park. Alles bij de hand en alles gaat met een redelijke snelheid.''

  ''Leukste pretpark voor kinderen! (3-10)'' - Rianne129
  19 juli 2018 - ''per leuk pretpark, al voor de allerkleinsten! Naast de attracties (die er genoeg zijn voor de hele kleintjes, maar ook voor grotere kids) zijn er de hele dag door shows van Jul en Julia de Muis, gastshows van bijv. Woezel en Pip, heel veel picknicktafels naast de speeltuin en in het speel/picknickbos. Echt een aanrader!''

  ''Fantastisch pretpark'' - Henmarka
  12 juli 2018 - ''Dit pretpark heeft alles voor kinderen en ligt in een mooie omgeving. Er is theater, een speeltuin, genoeg attracties. 

  Elk seizoen is er een ander thema. Er zijn veel verschillende optredens. In de winter is het park gesloten maar met Sinterklaas toch een aantal weekenden open. 

  De bekende muizen Jul en Julia zorgen voor veel plezier en zijn geliefd bij mijn kleinkinderen. Ook meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin moeten vaak op de foto. 

  We hebben zelf al een paar jaar een abonnement. Het verveelt nooit."


  Kijk voor alle reviews op Tripadvisor.nl.

  Lees meer
  Julianatoren
  Een onvergetelijke dag beleven met het hele gezin? Kom dan naar Julianatoren, het leukste kinderpretpark van Nederland! Met meer dan 60 te gekke attracties, spannende shows en leuke evenementen is er genoeg te beleven! Daarnaast is het natuurlijk ook de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!
   

  Nieuwe show: Dino en Dina’s Bouwspel
  Ga tijdens de grote Dino en Dina bouwshow op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino en Dina bouwen het liefst de hele dag maar hebben natuurlijk wel hulp van de kinderen nodig. Help jij ze mee met welke blokken ze nodig hebben? En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino en Dina dans!

  Attracties
  De echte stoere jongens en meiden maken natuurlijk een ritje in de achtbaan Jul’s Rollerskates! Of ga jij liever op avontuur? Maak dan een spannende tocht in Dino’s Tour! Geniet van het prachtige uitzicht vanuit het Reuzenrad. En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

  Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’
  Dit jaar heeft Kinderpretpark Julianatoren een spectaculaire nieuwe attractie geopend; de vrije-valtoren! In de vrije-valtoren wordt je langzaam omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen… Waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort! Whaaaahhh!!

  Aan de allerkleinsten heeft Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rijd mee over de Jul’s Stones Baan en kom allemaal bekende figuren tegen zoals Fred Flinstone, Wilma, Pebbles, Dino en natuurlijk ook de familie Rubble! Of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rijd dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

  De attracties in Julianatoren zijn speciaal voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

  Je favoriete TV-karakters
  Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en natuurlijk Jul & Julia zijn dagelijks te zien op de televisie maar in het pretpark kun je ze in levende lijve tegenkomen. Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze! Daarnaast kun je dagelijks genieten van meerdere vrolijke shows van Jul & Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin! 

  Horeca   
  Op het park vind je voldoende eetgelegenheden. Of je nu trek hebt in een kleine snack of uitgebreid wilt eten, de keuze is reuze! Kom een lekker frietje eten bij Dino's Cafetaria of kies voor poffertjes of wafels bij Dina en Dino's Poffertjesrestaurant. Trek in een zoet tussendoortje? Haal een suikerspin bij het Suikerspinhuisje.

  Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de voucher. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.  
  • Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen