Ticketveiling.nl

Ontdek de magische Grotten van Han en het Wildpark!

€ 64
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Han-sur-Lesse, België (Rue J. Lamotte 2, 5580).

Geldig t/m 15 november 2020.

Je ontvangt de ticket(s) na betaling per e-mail.

Ga een dag op avontuur met 2 Passhan tickets: combiticket Grotten van Han en het Wildpark, ter waarde van € 63,80.

Bijzonderheden
 • Neem je Ticketveiling ticket mee naar de infobalie van het Domein om ter plaatse het uur van je bezoek van de Grot en het Wildpark te reserveren.
 • Het Wildpark is momenteel geopend, de Grotten van Han openen weer op 13 juni.
 • Let op: je dient in de tram en in de Safari-car een mondkapje te dragen. Deze dien je zelf van thuis mee te nemen.
 • Een Passhan ticket is geldig voor de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en Han 1900.
 • Het Domein heeft wisselende openingstijden. je kunt de exacte openingstijden zien op de website.
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 4 tickets bij te kopen.
  • Ga op bezoek bij de beren Bjorn, Olof en Jojo in het Berenbos.

  • Bewonder de druipsteenformaties en de onderaardse rivier in de grotten.

  • Het Domein van de Grotten van Han werd in 2018 bekroond tot Unesco Geopark.

  • Bezoek het Wildpark avontuurlijk te voet of met de Safari-car.

  • Ontdek de vele bijzondere diersoorten, met onder andere de Europese "Big Five"!

  • Waan jezelf weer even terug in het begin van de 20e eeuw in Han 1900.

  • Geniet van het nieuwe 360° spektakel in de grootste zaal van de grotten van Han.

  • De openingstijden zijn seizoensgebonden en het park is gedurende het openingsseizoen op een aantal doordeweekse dagen gesloten. 

  Beoordeling Tripadvisor
  4 van de 5 sterren

  ''Dit moet je gezien hebben.'' - ptwmhordijk
  27 december 2019 - ''De grotten van Han staan op de Werelderfgoedlijst. Een bezoek aan deze grotten is zeker de moeite waard. Je kunt een dag doorbrengen in Han. Naast het bezoek aan de grotten is er ook een Safari. Deze Safari kun je lopend doen, maar ook met een treintje. Het treintje, eigenlijk een vrachtwagen met banken, is zeker aan te raden voor mensen die moeilijk ter been zijn. De Safari gaat door het wildlife park bij de grotten. Je ziet hier de dieren die in Europa voorkomen. Als je de grotten gaat bezoeken dan wordt je met een treintje naar de ingang gebracht. Bij de ingang kun je kiezen uit een Nederlandstalige of een Franstalige gids. Met deze gids ga je dan de grotten in. Je moet wel veel trappen lopen. Voor mensen die slecht ter been zijn of mensen in een rolstoel is er een paar keer per maand een speciale rondleiding. Je moet je hiervoor wel aanmelden. Het is prachtig in de grotten. Dit komt mede door de verlichting die men heeft aangebracht. De Lesse stroomt ook door de grot. De gehele rondleiding duurt ongeveer 1 uur en drie kwartier. In het dorp zijn ook nog diverse musea. In Han kun je zeker een dag doorbrengen.''

  ''Leuke attractie, voor jong én oud'' - Carla E
  4 november 2019 - ''Zijn hier op de laatste dag van de Herfstvakantie, als bij toeval beland. Hebben eerst de Sint-Hubertus viering meegemaakt aan de kerk, recht tegenover de ingang van de grot. Van het één kwam het ander, en zo hebben wij (als koppel), de grot bezocht. Wij waren heel aangenaam verrast. Hadden geluk met een bijna perfect 2-talige gids, die alles mooi uitlegde. Het heeft toch iets adembenemends, die eeuwenoude constructies van stalactieten en stalagmieten. Leuke bijkomstigheid: er waren her en der Halloween versieringen aangebracht, alsook enkele optredens van spoken. Allemaal aangenaam gebracht, waardoor het niet schrikwekkend was voor de jongere bezoekers. De lichtshow in de grote grot was een leuke verrassing. Beetje kort, maar wel heel mooi gebracht. Ook het ritje naar de ingang van de grot, in de oude tram, was een leuke ervaring. Kortom, een aanrader, zeker bij slecht weer een leuke attractie!''

  ''Toffe trip!'' - martinemares
  9 oktober 2019 - ''Zeer leuke ervaring in de bossen van Han. De grote wandeling gedaan. Prachtige natuur en prachtige dieren!''

  Kijk voor alle reviews op Tripadvisor.nl.
  Lees meer

  Het Wildpark

  Ga op avontuur door het Wildpark en maak een safari in je achtertuin! Je kunt het park te voet verkennen of plaatsnemen in de Safari-car. Maak een reis door de tijd en ontdek de vele diersoorten die leven of vroeger geleefd hebben in deze regio. Met een beetje geluk spot je zelfs de Europese ''big five'' bestaande uit; Europese bizons, bruine beren, wolven, lynxen en de bijzondere veelvraat uit Scandinavië! Geniet van de adembenemende uitzichtpunten en wandel in de toppen van de bomen op de Bladerdakbrug. Ontdek ook het nieuwe Berenbos. 2 hectare bos gewijd aan de jonge bruine beren Bjorn, Olof en Jojo. 

  De Grotten van Han

  Duik vervolgens onder de grond en laat je betoveren door de magie van één van de mooiste grotten van Europa! De grot is extra bijzonder door de schoonheid van de kalkafzettingen en de uitgestrekte zalen. Sinds 2017 zijn de natuurlijke kleuren van de Grot en de schoonheid van de druipstenen nog veel duidelijker zichtbaar door de nieuwe LED-verlichting in de Grot. Geniet van de klank- en lichtshow Origin, die je meevoert naar de oorsprong van onze wereld en de Grot... Een 360° spektakel!

  PrehistoHan

  PrehistoHan is een tentoonstelling die de archeologische opgravingen onder water belicht. Je vindt hier voorwerpen van wel 4000 jaar oud! Door middel van een interactieve bioscoopzaal neem je deel aan de archeologische opgravingen, alsof je er echt bij was.

  Han 1900

  Sluit je dag af met een bezoek aan het museum Han 1900. Hier keer je terug naar het begin van de twintigste eeuw met meer dan 5000 oude voorwerpen en werktuigen.

  Kijk voor meer informatie op de website van de Grotten van Han
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt en niet verzilverd te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van de Grotten van Han voor de actuele informatie en openingstijden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen