Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Het Terracottaleger van Keizer Qin in Rotterdam!

€ 32
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten
Het is Super Sunday: vandaag betaal je geen admin.kosten op alle veilingen. Win en betaal uiterlijk zondag 20 oktober voor 23:59 uur je veiling om te profiteren van de actie. Het is op actiedagen als deze niet mogelijk om een kortingscode te gebruiken. Lees hier meer over de actie en voorwaarden.

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Rotterdam - Alexandrium Shopping Center (Kleine Beer 8, 3067 ZW).

Geldig t/m 12 april 2020.

Je ontvangt de betalingsbewijzen direct na betalen per e-mail. Met de daarop unieke code kun je op de bijbehorende link jouw ticket verzilveren.

Tickets voor 2 personen voor de fantastische tentoonstelling 'Het Terracottaleger van Keizer Qin', ter waarde van € 32 in Rotterdam.

Inclusief
 • Souvenir bij de entree van de tentoonstelling (zolang de voorraad strekt).
Bijzonderheden
Reserveer uiterlijk voor 13:00 voor een bezoek op de dag zelf. De benodigde informatie hiervoor staat op de gewonnen voucher.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om een maximum van 6 tickets bij te kopen.
  • Kom oog in oog te staan met levensgrote strijders uit het Terracottaleger.

  • Het Terracottaleger bestond uit maar liefst 9.099 stenen soldaten.

  • Ga terug in de tijd van de eerste keizer van China in het jaar 221 voor Christus.

  • Het Terracottaleger is het achtste wereldwonder en behoort tot UNESCO-werelderfgoed.

  • Naast de hoofdtentoonstelling kan je ook de traditionele schilderijen, regionale kleding en onder andere het 'Modern China Gallery' bezichtigen.

  • De tentoonstelling is alleen overdag te bezoeken t/m 18:00 uur.
  Beoordeling TripAdvisor
  4,5 van de 5 sterren

  ''Toon S'' - Absolute aanrader
  13 mei 2019 - ''Geweldige plek om te bezoeken. Neem een kijkje op het schip dan kan je ervaren hoe mensen in die tijd moesten reizen. Echt overleven op z'n schip. Indrukwekkend. Nu klagen we in de bus of vliegtuig , het is te heet te koud over de service.Als je dit ziet en een voorstelling maakt klaag je nooit meer op reis.''
   
  ''Geweldige tentoonstelling'' - clement1410
  2 juni 2019 - ''Deze tentoonstelling is zeer de moeite waard om te bezoeken. Erg indrukwekkend, magisch en op een prachtige locatie. Zeer toegankelijk voor gehandicapten en assistentiehonden zijn welkom. Erg vriendelijk en behulpzame organisatoren en personeel.''

  ''Verbazingwekkend'' - Babel002
  28 mei 2019 - ''Fascinerende tentoonstelling! Ik had niet verwacht dat ik het in Rotterdam zou zien dus we hebben een de-tour gedaan en hebben genoten van elk moment! Koel om met de terracottastrijders face-to-face te staan. Mooi gedaan en legt alles uit wat je moet weten. definitief. aan te raden om te bezoeken, vooral als je van geschiedenis of China houdt! Een leuke verrassing is de miniatuur soldaat die je krijgt.'
   

  Kijk voor alle reviews op TripAdvisor.

  Lees meer

  Het Terracottaleger van keizer Qin

  Kom oog in oog te staan met het Terracottaleger van keizer Qin in Alexandrium Shopping Center Rotterdam. Leer hier alles over het streven van keizer Qin naar onsterfelijkheid en zijn voorbereidingen naar het hiernamaals. De ontdekking van het Terracottaleger is zo speciaal, dat het zelfs wordt beschouwd als het achtste wereldwonder.

  Het Terracottaleger is één van de beroemdste archeologische vondsten ter wereld, bestaande uit 9.099 stenen soldaten. Maar liefst 700.000 dwangarbeiders werden ingezet om de bouw van de stenen soldaten en de graftombes te realiseren. Het Terracottaleger werd pas op 29 maart 1974 door een boer op zijn eigen stuk land ontdekt. Ondertussen is de boer een lokale held geworden en heeft de aarde er een nieuw wereldwonder bij.

  Het verleden heeft ons geleerd dat zelfs de bouwers, architecten en de kunstenaars die aan de indrukkende gevechtsformatie soldaten, generalen, officieren, boogschutters, paarden en bronzen strijdwagens hebben gewerkt zijn begraven in een algemeen graf. Hierdoor hebben zij een van 's werelds meest intrigerende geheimen letterlijk met zich mee het graf ingenomen.

  Kijk voor meer informatie op de website Terracottaleger in Rotterdam.

  Lees meer
  • Je ontvangt je betalingsbewijs voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • Let op je voucher is niet je entreebewijs maar je bewijs van betaling.
  • De unieke code die op de voucher staat dient te worden ingevuld op de daarbij behorende webpagina.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op Terracottaleger.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen