Ticketveiling.nl

Kom met 2 personen griezelen bij The Amsterdam Dungeon!

€ 48
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten
Het is Vierdaagse Voordeel! Je betaalt vandaag géén administratiekosten op deze veiling. De actie is geldig op alle veilingen in de categorie Vierdaagse Voordeel. Tot en met vrijdag 19 juli 2019 komen er elke dag meer actie veilingen bij en profiteer je van nog meer voordeel! Het is bij deze actie niet mogelijk om gebruik te maken van een kortingscode. Lees hier meer over de actie en de voorwaarden.

Geldig voor 2 personen.

Amsterdam (Rokin 78, 1012KW).

4 maanden geldig na het winnen van de veiling.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor The Amsterdam Dungeon, ter waarde van € 48.

Bijzonderheden

The Amsterdam Dungeon hanteert een adviesleeftijd van 10 jaar en ouder. Kinderen van 12 jaar en jonger krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene (16 jaar of ouder).

Tijdens nationale feestdagen, schoolvakanties en speciale evenementen heeft The Amsterdam Dungeon afwijkende openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van The Amsterdam Dungeon.

Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 extra tickets per veiling.
  • Tijdelijke actie: Kom in de zomervakantie in contact met de geestenwereld!

  • Ervaar zelf hoe de griezeligste scenario's van het verleden tot leven komen!

  • 12 verschillende spannende en angstaanjagende shows.

  • Word bemanningslid op de Batavia, maak een heksenverbranding mee, ontsnap aan de doden en nog veel meer!

  • Met spectaculaire special effects en professionele acteurs waan je je echt terug in de tijd!

  • The Amsterdam Dungeons ligt in het hartje van Amsterdam, ideaal te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Lach, schreeuw en huiver in deze unieke interactieve theatrale beleving.

  • Betaald parkeren.

  The Amsterdam Dungeon

  Zin een dagje gruwelen? Bij The Amsterdam Dungeon beleef je een unieke ‘walkthrough’ show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Met een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor en scripts. Geen enkele tour is hetzelfde, je maakt namelijk deel uit van de ervaring.

  Hoe werkt het?

  The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam. Het gaat over de donkere geschiedenis van deze stad. Je gaat per groep van maximaal 30 personen naar binnen, waarna je de kerkers ingaat en alle shows gaat beleven. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt iedere 10/15 minuten.

  Wat ga je beleven?

  The Amsterdam Dungeon is beter en stoutmoediger dan ooit! Beleef 12 shows, 10 acteurs en 500 jaar geschiedenis in 1 unieke omgeving. Lach en gil nerveus om de kakelende heksen en maak kennis met de professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je tegelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht. 

  Tijdelijke show: Maak contact met de geestenwereld!

  In de maanden juli en augustus kan je bij The Amsterdam Dungeon contact maken met de geestenwereld. In de zomervakantie kan je via een echt Ouija bord samen met een victoriaans medium contact maken met het hiernamaals..Wie kom jij weer tegen? Bekijk hier de video: Contact maken met de geestenwereld.

  Bereikbaarheid

  The Amsterdam Dungeon bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Reis je met het openbaar vervoer? Dan is het maar 5 minuten wandelen vanaf het Centraal Station. Als je met de auto reist, kun je het beste parkeren bij Q-park Bijenkorf.

  Kijk voor meer informatie op de website van The Amsterdam Dungeon.

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de voucher. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van The Amsterdam Dungeon voor de actuele informatie en de openingstijden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen