Ticketveiling.nl

Ontdek met 4 personen Avonturenboerderij Molenwaard!

€ 59
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Voor 4 personen (bijkopen mogelijk).

Groot-Ammers (Wilgenweg 3, 2964 AM).

Geldig vanaf 16 mei 2020 t/m zondag 3 januari 2021. Let op: vooraf een datum reserveren is verplicht.

Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.

4 tickets voor een dagje uit naar Avonturenboerderij Molenwaard, ter waarde van € 59.

Bijzonderheden
Let op: Als één van de COVID-19-maatregelen is online reservering voor de datum van je bezoek verplicht om toegang tot het park te verkrijgen. Op je voucher vind je de informatie om de reservering te maken.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de €5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 6 tickets bij te kopen.
  • Uitgeroepen door de ANWB tot het Leukste Uitje van Zuid Holland 2020!

  • Ontmoet en leer van Fien & Teun.

  • Ontdek het Hollandse landleven.

  • Maak een ponyritje, stap over het blotevoetenpad of klim en klauter in de boomhut.

  • Behaal je boerderijdiploma.

  • Sluit de dag af bij restaurant Eeterij Molenzicht en geniet van heerlijk boerenbrood met ham of kaas, krokante boerenfriet, broodje boerenburger of verse smoothie aardbei. Er is voor ieder wat wils! Eet smakelijk!

  • Tickets ook verkrijgbaar voor 2 of 3 personen.

  • Betaald parkeren, de parkeerkosten bedragen € 5 per auto.

  Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

  Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, kaas maken en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met haar divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaat je het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en ben je een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

  Fien & Teun

  Oog in oog staan met je eigen idool? Het is een droom voor elk kind! Maar ook Fien en Teun kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zullen het liefste boertje en boerinnetje op hoogseizoendagen en speciale evenementen aanwezig zijn voor een dikke knuffel en leuke foto. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud! 

  Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun op hoogseizoendagen ook op in hun eigen theater. In de interactieve, vrolijke minishow delen het boertje en boerinnetje op een muzikale, humorvolle wijze de leukste verhaaltjes met jou over het leven op de boerderij. Bovendien nemen ze je elke themamaand mee op een nieuw avontuur.

  Dieren

  Op Avonturenboerderij Molenwaard is het altijd een gezellige beestenboel. Beleef de bijzondere dierenwereld met onder meer knorrende varkens, kakelende kippen, schattige konijnen en wollige schapen. Aaien, knuffelen en zelfs eten geven met het speciale Fien & Teun-voerdoosje behoren tot de mogelijkheden om de boerderijdieren écht van dichtbij te bewonderen.

  Het park is geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

  Kijk op de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor de actuele informatie en de openingstijden.

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Vooraf een datum reserveren is verplicht.
  • Heb je een datum gekozen? Dan ontvang je een bevestigingsmail met de door jouw gereserveerde datum. Neem deze reserveringsmail én je online tickets mee of toon de vouchers en reserveringsmail op je smartphone, alleen op die manier dan krijg je toegang tot de Avonturenboerderij.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor de actuele informatie en de openingstijden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen