Ticketveiling.nl

Met 2 personen naar dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem!

€ 48
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Arnhem (Antoon van Hooffplein 1, 6816SH).

Geldig t/m 28 februari 2021. Let op: Je dient vooraf een datum te reserveren.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

Ga met 2 personen op avontuur in Koninklijke Burgers' Zoo, ter waarde van € 48 in Arnhem.

Bijzonderheden
 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar hebben gratis toegang.
 • Let op: Als één van de Covid 19 maatregelen is online reservering voor de datum van je bezoek verplicht om toegang tot het park te verkrijgen. Op je voucher vind je de informatie om de reservering te maken.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 6 tickets bij te kopen.
  • Gloednieuwe buitenspeeltuin!

  • Bezoek het pasgeboren Breedlipneushoorntje!

  • Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! 

  • Ontdek de mooiste dieren in de gigantische onderwaterwereld.

  • De dierentuin heeft verschillende gebieden zoals de Safari, Mangrove, Desert, Rimba, Bush en Ocean. 

  • Burgers' Zoo heeft de grootste overdekte Mangrove ter wereld.

  • In Burgers’ Ocean leeft het grootste koraalrif in aquaria buiten Australië.

  • Het dierenpark heeft verschillende restaurants waar je kunt genieten van een hapje en drankje.

  • Tickets ook verkrijgbaar voor 4 of meer personen.  

  • Betaald parkeren. Een parkeerkaart kost € 6. 
  Beoordeling TripAdvisor.nl
  4,5 van de 5 sterren

  "Ook voor regenachtige dagen" - Rene_Remmerswaal

  10 augustus 2019 - "Mooie dierentuin met tal van overdekte gedeeltes (bush, dessert, ocean, mangrove), maar ook bij de overige dieren veel overdekte uitzicht punten (safarivlakte, leeuwen, cheeta’s, gorilla’s). Hierdoor zelfs op regenachtige dagen een aanrader. Ga zeker ook even kijken bij het nieuwe verblijf van de zeekoeien in de Mangrove. En in de bush kan je een loslopende leguaan tegenkomen ."

  "Mooie diverse dierentuin" - Leyla Y
  7 augustus 2019 - "Erg mooi opgezette en diverse dierentuin. Je komt dichtbij de dieren en in hun wereld. Je waant je in de diverse continenten als je door het park loopt. Vooral het aquarium is geweldig en een echte aanrader!"

  "Super leuk om te zien!" - Riva H

  31 juli 2019 - "Ik ben naar heel veel dierentuin heen geweest, maar Burger Zoo is een of de top!! Super gaf dieren, mooi ruimte voor elk dier, bijzondere soorten, vriendelijke personeel, beste plekken zijn de equarium en de vlinderszaal echt een wonderwerken. Ik raad deze plek zeker aan."

  Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor.
  Lees meer

  Over Burgers' Zoo
  Bij Burgers’ Zoo beleef je ongetwijfeld een geslaagd dagje weg! Ontdek de mooiste dieren in de gigantische onderwaterwereld, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder gieren in de woestijn. Het dierenpark heeft verschillende gebieden waarin de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Bewonder o.a. breedlipneushoorns in Burgers’ Safari, diamantslangen in Burgers’ Desert, zeekoeien in Burgers’ Mangrove, tijgers in Burgers’ Rimba, kaaimannen in Burgers’ Bush en haaien in Burgers’ Ocean.

  Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar je als bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. 

  Speeltuin
  Voor de kinderen is er een grote moderne speeltuin omringt door een groot terras. De kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. Er is ook nog een binnenspeeltuin.

  Parkeren
  Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein direct naast de hoofdingang. Bij de kassa kun je een parkeermunt à € 6 kopen.

  Openbaar vervoer
  Reizen van en naar Burgers' Zoo is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem naar Burgers' Zoo. Bovendien stap je met deze bus recht voor de deur van het park uit. Stippel je volledige route uit op de website van 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Burgers' Zoo.

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Let op: vooraf een datum reserveren is verplicht.
  • Neem deze reserveringsticket én je online tickets mee of toon de vouchers en reserveringsmail op je smartphone, alleen op die manier dan krijg je toegang tot Burgers' Zoo.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Burgers' Zoo voor de actuele informatie en de openingstijden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen