Ticketveiling.nl

  Met het gezin naar het prachtige Kasteel Hoensbroek!

  € 35
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 4 personen.

  Hoensbroek (Klinkertstraat 118, 6433 PB).

  Geldig t/m 1 juli 2019.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  Bezoek één van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa. Leuk voor jong en oud! Een familieticket voor een dag plezier bij Kasteel Hoensbroek, ter waarde van € 34,50.

  Bijzonderheden
  • Geldig voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar.
  • Kasteel Hoensbroek is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:30 uur.
  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra familievouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 4 vouchers per veiling.
   • Bezoek een van de grootste en mooiste kastelen van het land!

   • Voor kinderen is er een speciale KaSpeelTocht voor slechts 2 euro (incl. gratis consumptie per kind).

   • Bewonder in het kasteelmuseum meer dan 40 authentiek ingerichte kasteelvertrekken.

   • Het binnenplein van het kasteel en de kasteelkelder staat vol met Middeleeuwse spelen die kinderen uitdagen om hun behendigheid te tonen of een spel slim te spelen.

   • Voor of na het bezoek aan Kasteel Hoensbroek kun je wandelen in de prachtige omgeving.

   • Gratis parkeren.

   • Niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties.
   Beoordeling Tripadvisor
   4 van de 5 sterren

   ''Leerzaam en leuk voor jong en oud.'' - Harrie T
   27 augustus 2018 - ''Een mooi kasteel, waarin het leven van de rijken uit de Middeleeuwen tot in de 18de eeuw op een toegankelijke manier zichtbaar wordt gemaakt. De uitleg met het verstrekte boekje, op tekstvellen in de diverse ruimten, een eerste aanzet van storytelling met video’s, en speelse attributen voor kinderen in diverse leeftijdscategoriën maken het een bezienswaardigheid voor alle leeftijden, zonder dat het de authentieke sfeer te kort doet. De overgang van 17de naar 18de eeuw wordt goed voor het voetlicht wordt gebracht! Nieuwe uitdaging: gebruik van nieuwe mediatechieken. Het kasteel verdient het!''

   ''Leuk en informatief kasteel'' - Klokkenman
   9 augustus 2018 - ''Mooi kasteel met bouwstijlen en inrichtingen uit verschillende perioden. Het informatieboekje is uitgebreid en vol van details. Ook de spelletjes, die overal te vinden zijn, zijn leuk voor jonge en oudere kinderen. Een aanrader.''

   ''Mooi kasteel'' - Annelies D

   14 juli 2018 - ''Informatief en goed gerestaureerd kasteel. Leuke spellen om kinderen erbij te betrekken. Ziet er allemaal netjes uit.''

   Voor meer reviews kijk op Tripadvisor.
   Lees meer

   Kasteel Hoensbroek
   In het sprookjesachtige Kasteel Hoensbroek ga je terug in de tijd en komen avonturen uit het verre verleden tot leven. Dankzij de meer dan 40 authentiek ingerichte kamers hoef je je hier geen seconde te vervelen! Ontdek de prachtige balzaal, beklim de middeleeuwse toren, zoek de geheime kamer en bibber in de eeuwenoude kerker. Een bezoek aan dit prachtige kasteel is een belevenis voor jong en oud!

   KasPeelTocht
   Speciaal voor kinderen is er vanaf nu de KasPeelTocht! Tijdens deze KasPeelTocht helpen ze de kindermeisjes van het kasteel die op de maar liefst 23 kinderen moeten passen van Markies Frans Arnold Adriaan en zijn vrouw. Het is een ontdekkingstocht vol met avontuur. Lukt het jullie om de Geheime Kamer te vinden?

   Bereikbaarheid
   Voer in je navigatiesysteem ‘Juliana Bernardlaan in Hoensbroek’ in. Je kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. De ingang van het kasteel is over de eerste loopbrug.

   Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Hoensbroek.

   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de voucher. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen