Bezoek Burgers' Zoo en ontmoet dieren uit alle delen van de wereld!

  € 44
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Arnhem (Antoon van Hooffplein 1, 6816SH).

  Geldig t/m 30 april 2019 m.u.v. 2 juli t/m 31 augustus 2018.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  2 tickets voor Burgers' Zoo (t.w.v. € 44).

  Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 extra vouchers per veiling.
   • Mis dit niet: van 21 april t/m 1 juli 2018 organiseert Burgers' Zoo de grootste apenkooi van Nederland check de website voor meer informatie. 

   • Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! 

   • Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder gieren in de woestijn!

   • De dierentuin heeft verschillende gebieden zoals de Safari, Mangrove, Desert, Rimba, Bush en Ocean. 

   • Burgers' Zoo heeft de grootste overdekte Mangrove ter wereld.

   • In Burgers’ Ocean leeft het grootste levende koraalrif in aquaria buiten Australië.

   • Het dierenpark heeft verschillende restaurants waar je kunt genieten van een hapje en drankje.

   • Uitgeroepen tot het Beste Uitje van Nederland in 2017!

   • Betaald parkeren, bij de kassa kun je een parkeerkaart kopen voor € 6. 
   Beoordeling TripAdvisor.nl
   4,5 van de 5 sterren

   "Mooiste dierenpark van Nederland" - renehoestlandt

   23 november 2017 - "Burgers is het meest gevarieerde dierenpark dat ik ken. Van de Ocean tot de Desert, van de Mangrove tot de Bush en de meeste verblijven bootsen de natuurlijke habitat van de dieren na. Woon je niet te ver weg, neem dan een abonnement dat is het voordeligste en kom vooral op de daldagen, heerlijk wandelen, even een kop cappuccino en wat eten, alles kan hier!"

   "Veelzijdige zoo" - JRE65
   9 november 2017 - "Met een "gewone" dierentuin en daarnaast de verschillende thema's (eco-displays), zoals Bush, Desert, Ocean, Safari en Mangrove, die allemaal op echte natuurgebieden gebaseerd zijn, is Burgers' Zoo een attractie, waar je niet gauw uitgekeken raakt. Vooral de verschillende natuurthema's zijn altijd in ontwikkeling. Het nieuwste thema, de Mangrove, enkele maanden geleden geopend, is dan ook bijzonder boeiend, zonder de rest te kort te willen doen. Een jaarabbonnement is dan ook zeker de moeite (en het geld) waard!"

   "Afwisselend en boeiend" - jan m

   8 november 2017 - "Bezoek van 4,5 uur met gezelschap van 6 volwassenen en 2 kleine kinderen en iedereen bleef geboeid tot het einde. De verschillende zones van het park bieden dan ook veel afwisseling. De overdekte bush is uniek. De safari toont de dieren echt in hun natuurlijke leefomgeving en daarvoor is niet op een hectare gekeken. De desert met de realistische Amerikaanse woestijnlandschappen is dan weer helemaal iets anders. De mangrove met de vlinders is spectaculair. 
   Het park is mooi onderhouden, er is een ruime parking (kost wel 6 EUR /auto) en er zijn voldoende voorzieningen. Wij bezochten al een aantal dierentuinen in diverse landen en deze komt heel hoog in de rangschikking te staan."


   Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor.
   Lees meer

   Over Burgers' Zoo


   Bij Burgers’ Zoo beleef je ongetwijfeld een geslaagd dagje weg! Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder gieren in de woestijn. Het dierenpark heeft verschillende gebieden waarin de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Bewonder o.a. breedlipneushoorns in Burgers’ Safari, diamantslangen in Burgers’ Desert, zeekoeien in Burgers’ Mangrove, tijgers in Burgers’ Rimba, kaaimannen in Burgers’ Bush en haaien in Bugers’ Ocean.

   Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar je als bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. 

   Parkeren
   Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein direct naast de hoofdingang. Bij de kassa kun je een parkeermunt à € 6 kopen.

   Openbaar vervoer


   Reizen van en naar Burgers' Zoo is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem naar Burgers' Zoo. Bovendien stap je met deze bus recht voor de deur van het park uit. Stippel je volledige route uit op de website van 9292

   Kijk voor meer informatie op de website van Burgers' Zoo.

   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
   • Kijk op de website van Burgers' Zoo voor de actuele informatie en de openingstijden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen