Ticketveiling.nl

  Met 2 personen naar Jesus Christ Superstar in Afas Live!

  € 149
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Amsterdam - Afas Live (ArenA Boulevard 590, 1101 DS).

  Keuze uit meerdere shows, zie beschikbare opties.

  Je ontvangt de vouchers uiterlijk een dag voor de voorstelling van Eventim.

  2e rang tickets voor 2 personen voor Jesus Christ Superstar in Amsterdam Afas Live, ter waarde van € 149.

  Inclusief
  • Servicekosten Eventim.
  Bijzonderheden

  Definitieve afscheidstournee. Het is nu of nooit (de voorstelling komt niet meer terug).

  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 10 vouchers per veiling.
   • 2e rang tickets!

   • Geniet van het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de ijzerksterke teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley!

   • Zie Ted Neeley schitteren in de rol van zijn leven!

   • De populaire rockopera vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas.

   • Beleef het aangrijpende verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als 'I don’t know how to love him', 'Superstar' en het fenomenale 'Gethsemane'.

   • De internationale rockopera wist in Nederland meer dan 170.000 harten te veroveren!

   • De e-tickets worden later opgestuurd door Eventim.

   Jesus Christ Superstar


   De producenten van Jesus Christ Superstar zijn er trots op dat ze een nieuwe Europese tournee van de rockopera Jesus Christ Superstar mogen aankondigen.

   Ted Neeley verheugt zich erop om wederom naar Nederland te komen omdat hij ondertussen is gaan houden van de mensen, de kunst en cultuur en niet te vergeten de stroopwafels. Ondanks dat The Grand Final in Ahoy met special guests Yvonne Elliman, Barry Dennen en zelfs Sir Tim Rice, eigenlijk bedoeld was als afscheid van het Nederlandse publiek, sprak Ted na dit laatste optreden al uit dat hij het liefst zo snel mogelijk weer op de Nederlandse podia wilde terugkeren omdat het Nederlandse publiek voor hem zo hartverwarmend is en hem zoveel energie geeft.

   In Nederland hebben intussen meer dan 170.000 bezoekers deze bijzondere en grootschalige Engelstalige versie van de wereldberoemde rockopera gezien, die is geregisseerd door Massimo Piparo en een interpretatie van de film uit 1973 is.

   De Engelstalige rockopera vertelt het aangrijpende verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. In een spectaculair decor, zal Ted Neeley met de wervelende cast en een fantastisch live orkest nog eenmaal te bewonderen zijn. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de ijzersterke teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring.

   De geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’ zullen wederom ongeëvenaard klinken. Dat deze uitvoering rond Pasen plaatsvindt maakt deze rockopera tot een gedenkwaardige ervaring. Een unieke kans om de legendarische Ted Neeley, Jezus’ uit de film ‘Jesus Christ Superstar’, in de rol van zijn leven te zien schitteren in het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.
   Lees meer
   • Je ontvangt de e-tickets uiterlijk 1 dag voor de voorstelling per e-mail vanuit Eventim.
   • Print de e-tickets uit en neem ze mee.
   • Je geeft toestemming om je gegevens eenmalig ter beschikking te stellen aan Eventim t.b.v. het verzenden van de kaarten.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen