Plopsa

Plopsa met korting op Ticketveiling.nl

Een Plopsa park bezoeken met korting? Ook voor alle Plopsa parken in Nederland, België of Duitsland ga je naar Ticketveiling.nl. Win goedkope tickets voor Plopsaland de Panne, Plopsaland indoor Hasselt, Plopsa indoor Coevorden, Plopsa Coo, Plopsaqua Landen-Hannuit of Plopsaqua de Panne. Ontmoet alle studio 100 helden. Speciaal voor alle Plopsa fans kun je ook kiezen voor unieke tickets waarbij je met de Plopsa-funcard 1 jaar lang kan genieten van 6 Plopsa-parken, Plopsa Goldcard voor onbeperkt toegang tot alle Plopsa-parken of de Plopsa-swimcard voor onbeperkt plopsaqua plezier!

 

Plopsa Indoor Coevorden

Dit indoorpretpark in Nederland neemt jouw kinderen tussen de 2 tot 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Met een betoverende Bumba show en 25 binnen- en buitenattracties is Plopsa Indoor Coevorden de leukste stop met een dak erop!

 

Plopsa Coo

Aan de voet van de Watervallen van Coo ligt dit avontuurlijke pretpark. Dit prachtige park in de Belgische Ardennen combineert de mooie natuur van de Ardennen met het grote avontuur van de spannende attracties van Plopsa voor de hele familie!

 

Plopsaland de Panne

Beleef een onvergetelijke dag in het grootste Plopsa park! Kabouter Plop, Maya de Bij en Bumba heten je van harte welkom! Het meest bezochte pretpark van België combineert de meest geliefde Studio 100-figuren met plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties, dagelijkse liveshows en Meet & Greets voor jong en oud!

 

Plopsa indoor Hasselt

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsa Indoor Hasselt. Weer of geen weer? Met maar liefst 25 indoor- en 5 outdoor activiteiten beleven alle kleine ploppertjes tussen 2 en 10 jaar hier hun grootste avonturen.

 

Plopsa Holiday Park 

Holiday Park is het enige Plopsa Pretpark in Duitsland. Gelegen in het Duitse Hassloch, vlakbij Mannheim. Met meer dan 40 spannende attracties is hier genoeg te beleven voor het hele gezin! 

 

Plopsaqua de Panne

Plopsaqua is niet zomaar een subtropisch zwembad maar een uniek water pretpark waar je je gegarandeerd de hele dag kunt vermaken. Geniet van volop waterpret voor jong en oud! Gelegen op hetzelfde terrein als het attractiepark Plopsaland ligt Plopsaqua de Panne.

 

Plopsaqua Landen-Hannuit

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark Plopsaqua Landen-Hannuit. In dit waterpark staat zowel ontspanning, recreatie als sport centraal. Gegarandeerd een magische beleving voor iedere bezoeker om nooit te vergeten! Glij samen met de studio 100 helden van coole glijbanen!

 

Plopsa Station Antwerp

Bij het gloednieuwe indoorpark Plopsa Station Antwerp komen je favoriete helden tot leven! Je vind Plopsa Station Antwerp op de meeste unieke locatie, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal! Help samen met Mega Mindy boeven vangen op de ‘De Vliegende Fietsen’, klim en klauter in ‘Maya’s Speeltuin’ of laat je samen met Piet Piraat meedrijven op de woeste golven op ‘Storm op Zee’. Maak je klaar voor een goed gevulde familiedag binnen de bruisende Stad Antwerpen.

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.