Geniet van 2 nachten weg in een Europese stad!

Een ticket voor 2 overnachtingen in Europa met keuze uit meer dan 15.000 hotels bij Ticketveiling.nl. Mis deze hotel overnachtingen veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting,

Keuze uit meer dan 15.000 hotels in Europa.

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

De veiling

De veiling

  • Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).
  • Je dient de code binnen 30 dagen na het winnen van de veiling te verzilveren. Daarna heb je 1 jaar lang om jouw overnachtingen te boeken.
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.

De veiling

1 Hotelvoucher met 1 code voor 2 overnachtingen voor 2 personen met keuze uit ruim 15.000 hotels in een Europese Stad, ter waarde van € 180.

Bijzonderheden

Let op! De vouchers zijn niet te gebruiken bij hotels in Nederland!
Je moet minstens 18 jaar oud zijn om een boeking te maken.

Gebruikersvoorwaarden

  • Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
  • Kijk voor de voorwaarden onder het kopje 'Extra informatie'.
  • Op de Hotelvoucher staat alle benodigde informatie en een link naar het online boekingssysteem.
  • Vragen over de boeking kunnen gesteld worden via de contactgegevens op de gewonnen voucher, jouw vraag wordt binnen 48 uur beantwoord.

Meer info

Hotelvoucher

Zin om er even tussenuit te gaan? Verblijf dan 2 nachten in een hotel naar keuze in Europa! Je kunt kiezen uit wel 15.000 hotels. De hotels zijn tot wel 4 sterren en de deelnemende ketens zijn onder andere NH Hotels, Barcelo, Iberostar en Ibis. Je hebt geen verplichtingen zoals een ontbijt of diner. Het reserveren gaat gemakkelijk en snel! Klaar voor vakantie?

Voorwaarden

- Na aankoop van elke Hotelvoucher ontvang je een bevestiging met 1 unieke boekingscode.
- De boekingscode geeft de mogelijkheid om volgens de voorwaarden hotelvoucher voor 2 personen een kamer te boeken voor 2 nachten in Europa.
- Deze voucher is 365 dagen geldig. Je kunt gemakkelijk boeken in 3 stappen, 24/7. Bovendien kun je online extra diensten tegen zeer gereduceerde tarieven bijboeken, zoals ontbijt, half- of volpension. Bij sommige hotels wordt het ontbijt gratis aangeboden.
- Er wordt vooraf geen garantie gegeven voor dagelijkse beschikbaarheid in de deelnemende hotels, alles is op basis van actie beschikbaarheid en dit aanbod kan variëren per seizoen.
- De minimale leeftijd om een boeking te maken is 18 jaar.
- De vouchers zijn niet te gebruiken bij hotels in Nederland!
- Er wordt vooraf ook geen garantie gegeven indien je met meerdere vouchers tegelijk voor hetzelfde hotel wilt boeken. Groepsreizen zijn uitgesloten.
- Boekingen zijn exclusief administratie en reserveringskosten. Hiervoor wordt € 45 per kamer en per nacht in rekening gebracht te voldoen tijdens het boekingsproces.
- Ook kun je hotels kiezen die buiten deze promotie vallen. Het aanbod is hierdoor uitgebreid met met hotels die hun kamers ter beschikking stellen tegen geringe meerkosten, en dat het hele jaar door. Je geniet ook hierbij van een zo groot mogelijke korting.
- Deelnemende hotelketens zijn onder andere Tryp, NH hotels, Barceló, Holiday Inn, Melia, Iberostar en Ibis Accor. 
- De deelnemende hotels bevinden zich buiten Nederland.
- Informatie is ook verkrijgbaar op de site van https://hotelkortingsvoucher.nl/ticketveiling/.
- Je ontvangt na een geslaagde boeking binnen 72 uur een reserveringsbevestiging op het door jou aangegeven e-mailadres.
- Met deze hotelvoucher kan je niet rechtstreeks bij de hotels boeken, enkel via de actie website: https://hotelkortingsvoucher.nl/ticketveiling/.
- De activatiecode is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.
- Het is niet mogelijk om reeds gemaakte boekingen te wijzigen of te annuleren. Het is daarom heel belangrijk dat de gegevens per persoon exact worden ingevuld zoals vermeld in je identiteitsbewijs.
- Omruilen of geld terug is niet mogelijk.

Hoe kan ik boeken?
Na het winnen van de veiling ontvang je een voucher met een boekingscode. Activeer deze code binnen 30 dagen, hierna is deze code 1 jaar geldig. Boek binnen 1 jaar na activatie jouw hotelovernachting. De boeking dient binnen 1 jaar plaats te vinden, de overnachting op zich niet. Op de Hotelvoucher staat alle benodigde informatie en een link naar het online boekingssysteem. Vervolgens kun je gemakkelijk binnen 3 stappen je hotel boeken. Na het invoeren van de activatiecode ontvang je binnen 24 uur de bevestigingsmail. Maximaal 7 dagen na het ontvangen van de bevestigingsmail kan je de boeking daadwerkelijk boeken. Mochten er vragen zijn over het boeken, dan adviseren wij het contactformulier in te vullen. De link naar het contactformulier is te vinden in de gewonnen voucher.

Indien je meerdere eenheden tegelijk wilt boeken garanderen we geen beschikbaarheid bij hetzelfde hotel. Reserveer op basis van beschikbaarheid je kamer en betaal je eigen bijdrage van € 45,- per overnachting per hotelkamer. Na het afronden ontvang je een bevestiging en daarna is het afwachten tot de dag dat je kunt gaan genieten van het gekozen hotel.

Boek nu via www.hotelkortingsvoucher.nl/ticketveiling en vul daar je boekingscodes in.

Foto's

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Hiermee kun je veilingen delen via social media en kunnen wij constant de gebruikerservaring optimaliseren.