Kerst- en winteruitjes

Kerst- en winteruitjes met korting op Ticketveiling.nl

Op zoek naar een leuk uitje voor in de winter? Geniet in de winter van kerstmarkten, winter- en kerstcircussen of theaters. Of kies een actief winteruitje zoals skiën, snowboarden of schaatsen. Ook voor de leukste winteruitjes ga je naar Ticketveiling.nl. Check snel de aanbiedingen en bepaal je eigen korting!

 

Kerstmarkten in de Benelux en Duitsland

Op zoek naar een mooie kerstmarkt in 2022? Reis af naar een kerstmarkt, proef de kerstsfeer en geniet van een warme glühwein. Een leuke traditie of een uitje die je ooit gemaakt moet hebben. Ook voor kerstmarkten ga je naar Ticketveiling.nl. Check snel de aanbiedingen en bepaal je eigen korting!

 

Kerstvakantie uitjes

Uitjes in de kerstvakantie. Op zoek naar een dagje uit in de kerstvakantie? Nederland is verdeeld in de regio’s noord, midden en zuid die verschillende vakantieperiodes hanteren. Bekijk de leukste dagjes uit die open zijn tijdens de kerstvakantie én geheel in het teken staan van de kerst. Ook voor uitjes in de kerstvakantie van 2023 ga je naar Ticketveiling.nl. Check snel de aanbiedingen en bepaal je eigen korting! 

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.