Sprookjeshof

Sprookjeshof

Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren is een betoverende en magische plek waar dromen werkelijkheid worden. Jong en oud laat zich hier meevoeren naar een wereld vol fantasie en avontuur! Maar wat kom je allemaal tegen in Speelpark Sprookjeshof?

Sprookjesbos
Een nostalgisch sprookjesbos met verschillende sprookjes. Met één druk op de knop komen de sprookjes tot leven. Laat je bewonderen door Sneeuwwitje en de 7 dwergen of ga opzoek naar Doornroosje en Roodkapje.

Speeltuin voor jong en oud
In het speelpark van het Sprookjeshof kunnen kinderen zich uren vermaken. Er is van alles wat! Schommels, draaimolens, trampolines en klautertoestellen. Voor de echte avonturiers is er zelfs een rodelbaan en ballenbak-kasteel! 

Indoor speelparadijs
Een gigantisch overdekte speelhal! Ga samen van de reuze-familieglijbaan, baan je een weg door het klauterpark of speel een potje airhockey. Het indoor speelparadijs is een feest voor jong en oud!

Kinderboerderij
In het Sprookjeshof vind je een kinderboerderij waar kinderen kennis kunnen maken met de dieren. Knuffel met de geitjes, aai een alpaca en bewonder lieve hertjes van dichtbij!

In Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren zorgen jeugdherinneringen voor nieuwe jeugdherinneringen! Een dag vol plezier met drie generaties!

Horeca
Van al dat spelen krijg je natuurlijk trek. In het Sprookjeshof vind je twee verschillende horecapunten waar de kinderen weer even kunnen bijkomen. Op het menu staan frietjes, tosti’s, poffertjes, gebak maar ook verschillende belegde broodjes. Het is in het park toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen.

Het Sprookjeshof is dagelijks geopend en makkelijk bereikbaar met de auto, bus of trein. Kijk voor meer informatie op de website van Het Sprookjeshof.

Locatie

Locatie

Groningerstraat 10 10
9471 AR Zuidlaren

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
10:00 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.