Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland

Opzoek naar een avontuurlijk dagje uit voor het hele gezin? Speelpark Klein Zwitserland is de ideale plek. Het is een park vol zorgeloos speelplezier, waar spanning en avontuur samenkomen. Lekker ravotten in de natuur of ga samen op ontdekkingstocht in de bosrijke omgeving.

Speelpark Klein Zwitserland heeft een hele boel leuke plekken én activiteiten waarmee kinderen de gehele dag plezier beleven:

 • Adventure Golf Gold Rush
  18 holes, helemaal in de stijl van het wilde westen. De grote hoogteverschillen maken deze vorm van minigolf extra spannend!
 • Avonturenbos
  In het stoere avonturenbos kun jij je helemaal uitleven. Bouw je eigen boomhut, bestorm het Romeinse fort en klauter over omgevallen bomen
 • Avontuurlijke Kleigroeve
  In de avontuurlijke kleigroeve vind je de hoogste schommel van Europa en de langste buisglijbaan van Nederland! Klim hier van toren naar toren en kruip door de doorgangen in de uitkijktoren
 • Buitenzwembad
  Op warme dagen is niets lekkerder dan spetteren en plonzen in een buitenzwembad. De diepte loopt af van 25cm tot 45cm. Ideaal en veilig, ook als je nog geen zwemdiploma hebt!
 • Fun Piste
  Pak een band en glij van de baan naar beneden. Er is een baan voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en een baan voor iedereen! Wie is het snelste beneden?
 • Kleuterland
  Kinderen van 0 tot 6 jaar kunnen zich hier helemaal uitleven. Een overzichtelijke speeltuin met speeltoestellen in het thema van een vrolijke beestenbende
 • Nostalgische speeltuin
  Speelpark Klein Zwitserland bestaat al meer dan 80 jaar en is daarmee één van de oudste speeltuinen van Europa. Veel van de traditionele speeltoestellen worden door het park in ere gehouden. Nostalgisch speelplezier, spelen zoals opa en oma vroeger speelden. Glijden, wippen en schommelen

Horeca
Na een hele dag spelen krijg je trek. Er is genoeg keuze bij de kiosk in het park. Neem gezellig plaats op het terras en verwen jezelf met allerlei lekkers.

Speelpark Klein Zwitserland heeft afwijkende openingstijden per maand of periodes zoals schoolvakanties. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Speelpark Klein Zwitserland.

Locatie

Locatie

Verlengde Trappistenweg 35
5932 ND Tegelen

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
12:00 - 17:00
donderdag
Gesloten
vrijdag
12:00 - 17:00
zaterdag
12:00 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.