Sanjes Safari

Sanjes Safari

Sanjes Safari
Sanjes Safari
Sanjes Safari
Sanjes Safari
Sanjes Safari
Sanjes Safari
Sanjes Safari
Sanjes Safari

Sanjes Safari is een dierentuin en attractiepark gelegen in het Friese dorpje Veenwouden. Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 15 hectare en biedt een verscheidenheid aan activiteiten en attracties voor jong en oud.

Sanjes Safari is opgedeeld in 3 onderdelen: de dierentuin, het indoor speelparadijs en het outdoor speelpark

Dierentuin
In de dierentuin is het een echte beestenboel. Vogels, pony's, stokstaartjes, geitjes en neusberen. Er wonen meer dan veertig verschillende soorten dieren in het park. De meeste dieren kun je van heel dichtbij bekijken en soms zelf aanraken. Spot jij de flamingo's, zilvervossen, loopvogels en de Wallaby's ? Een bezoek is ook leerzaam, door het park heen zijn informatieborden en dierenweetjes verspreid.

Indoor speelparadijs
De indoor speeltuin is een overdekt speelparadijs. Dit is ideaal met slecht weer! Kom griezelen in de griezel-apenkooi met 3 verdiepingen of ga aan boord van het piratenschip. Spring zo hoog als je kunt op het springkussen, draai rondjes in de draaimolen en bouw je eigen kasteel. Er is voor iedereen genoeg te doen! Kinderen tot 4 jaar hebben hun eigen speelwereld met een ballenbak, zitzakjes en loopfietsen. 

Outdoor speelpark
Klimmen, klauteren en glijden, je verveelt je geen seconde in het outdoor speelpark. Fiets naar de wolken in de trap-helikopters, bouw een zandkasteel en rijdt met de trein een rondje door het park! Vergeet ook zeker niet om een rondje door het grootste verkeerspark van Friesland te crossen. Bij Sanjes Safari raak je nooit uitgespeeld!

Zowel het speel- als het dierenpark zijn toegankelijk voor minder validen. In beide gebouwen is een invalidetoilet aanwezig. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan, m.u.v. hulphonden. Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Sanjes Safari. 

Locatie

Locatie

De Sânjes 4
9269HA Feanwâlden

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
09:30 - 18:00
dinsdag
09:30 - 18:00
woensdag
09:30 - 18:00
donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 18:00
zaterdag
09:30 - 18:00
zondag
09:30 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.