Kerstcircus Renz Maastricht

Kerstcircus Renz Maastricht

Kerstcircus Renz Maastricht
Beleef een gezellig middag of avond uit met het hele gezin in de kerstvakantie! Geniet maar liefst 2 uur lang van de circusvoorstelling bij Kerstcircus Renz. De circusvoorstelling is van 22 december 2023 t/m 7 januari 2024 te bewonderen in Maastricht. 

Ieder jaar belooft het weer een adembenemende show te worden. Aanschouw spectaculaire acts met met clowns, (lucht)acrobatiek, jongleer werk, dans, dressuur met paarden, kamelen en nog veel meer... De artiesten zorgen voor een onvergetelijke avond. 

5-jarig jubileum
Dit jaar wordt het 5-jarig jubileum gevierd van Kerstcircus Renz Maastricht. Je zal o.a. de vliegende trapezegroep Flying Mendonça te zien krijgen. De legendarische drievoudige salto zal ook zeker niet ontbreken tijdens deze spectaculaire act!

Pauze
De voorstelling duurt circa 2 uur met daarin een pauze. Tijdens de pauze kun je bij de restauratiewagen koffie, thee, frisdrank en diverse lekkernijen kopen. Het meebrengen van eigen consumpties wordt niet op prijs gesteld. Tijdens de pauze zijn er activiteiten, waaronder pony rijden voor kinderen.

Locatie

Locatie

Geusseltweg 11
6225XS Maastricht

Routebeschrijving

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.