FoodExplore

FoodExplore

FoodExplore
FoodExplore
FoodExplore
FoodExplore
FoodExplore
FoodExplore
FoodExplore
FoodExplore

Bij FoodExplore in Utrecht zijn 22 verschillende keukens samengebracht naar één restaurant! Hier kan je onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten en drankjes. Het restaurant is de perfecte locatie voor bijzondere gelegenheden en heeft allerlei mogelijkheden. Maak kennis met gerechten van over de hele wereld!

Wereldkeukens
Er zijn meer dan genoeg keukens waar je uit kan kiezen bij FoodExplore. Ga voor een heerlijke tapas of geniet van Italiaanse gerechten. Voor degene die geen genoeg kunnen krijgen van de Hollandse snacks is bij Mr. Patato the place to be. Mexico is een nieuwere keuken bij Foodexplore. Hier serveren ze heerlijke taco's, nacho's en quesadilla’s. De Aziatische gerechten vind je bij Phô en Asian District. Zin in een drankje? Bij de bar The Godfather hebben ze de lekkerste drankjes. De sushi- en visliefhebbers lopen langs CEE195 voor koud geserveerde seafood of vers gemaakte sushi. Heb je zin in vlees? Kom dan langs bij de grill. Hier kies je het gewenste vlees wat per direct voor je gegrild wordt! Na al het lekkers kan je bij Crepe Avenue, Fruitbooth en Sweet Delight terecht voor een heerlijk toetje.  

All-You-Can-Eat concept
Bij FoodExplore doe je mee aan het All-You-Can-Eat concept. Dit betekend dat je voor een vaste prijs onbeperkt kunt genieten van al het eten en drinken. Drankjes bestaan uit fris, koffie & thee, tapbier en huiswijn. Het concept van Foodexplore is heerlijk voor de mensen die nooit kunnen kiezen, en zo van alles wat kunnen proeven. Het is ook de ideale manier om nieuwe keukens te leren kennen en gerechten te proeven die je nog niet kent.

Het restaurant is rolstoel- en rollator toegankelijk. De gangpaden in het restaurant zijn breed en op een enkele uitzondering na gelijkvloers. Parkeren is de eerste 2 uur gratis, daarna betaal je €1 per uur. 

Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van FoodExplore. 

Locatie

Locatie

Hertogswetering 195
3543 AS Utrecht

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
16:30 - 22:00
dinsdag
16:30 - 22:00
woensdag
16:30 - 22:00
donderdag
16:30 - 22:00
vrijdag
16:30 - 22:30
zaterdag
16:30 - 22:30
zondag
16:30 - 22:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.