Coronel

Coronel

Coronel
Coronel
Coronel
Coronel
Coronel
Coronel
Coronel
Coronel

Coronel biedt leuke dagjes uit voor jong en oud. Ze hebben een scala aan spannende activiteiten waar je niet op uitgekeken raakt.

Kartbaan
Coronel heeft in indoor kartbaan waar je de strijd aan kunt gaan met je vrienden. Jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits hebben Tim en Tom Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van deze kartbaan. De kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. De totale lengte is 475 meter.

Andere activiteiten

Coronel biedt nog veel meer aan dan alleen karten. Er is voor ieder wat wils en voor iedere leeftijd.
 

 • Klimmen
  Het indoor klimpark van Coronel bestaat uit 3 routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Klim via touwladders, bruggen, netten en tokkelbanen van platform tot platform
 • Lasergamen
  In de 1.000m2 grote Lasergame Arena kunnen 20 Warriors tegelijk het gevecht met elkaar aan. De setting van de Arena voelt aan alsof je door een gehavende stad loopt, je kent de weg niet en gevaar kan in elk hoekje zitten.
 • Glow midgetgolf
  Glow in the dark Midgetgolf, bij Coronel zijn er 18 holes in verschillende thema’s. Ga vanuit de jungle naar de planeten, van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone. 
 • Escape rooms
  Trump Towe & Dakar challenge zijn dé Escape Rooms van Coronel en de meest unieke van Nederland. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? 
 • VR arcade
  Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen.
 • SIM racen
  In onze bewegende race simulator kruip je in de huid van een echte race of rally coureur. Geen zogenaamde ‘Playseat’ maar een professionele simulator, welke ook gebruikt worden door coureurs zelf om te trainen.
  Voor de echte raceliefhebber is dit een adrenaline en hartslagverhogende ervaring.

Horeca

Na het klimmen kun je plaats nemen in een van de sfeervolle cafés. Hier wordt een kleine kaart geserveerd en snacks voor de lekkere trek.

Kijk altijd op de website van Coronel welke activiteit geschikt is voor welke leeftijd/lengte. Er zijn ook mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en arrangementen. 

Iedere activiteit heeft andere openingstijden. Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Coronel.

Locatie

Locatie

IJsselmeerstraat 314
1271 GE Huizen

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
18:00 - 23:00
dinsdag
15:00 - 23:00
woensdag
11:00 - 23:00
donderdag
11:00 - 23:00
vrijdag
11:00 - 23:00
zaterdag
11:00 - 23:00
zondag
11:00 - 23:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.