Burgers'Zoo

Burgers'Zoo

Burgers'Zoo
Burgers'Zoo
Burgers'Zoo
Burgers'Zoo
Burgers'Zoo
Burgers'Zoo
Burgers'Zoo
Burgers'Zoo

Maak in 1 dag een wereldreis tijdens jouw bezoek bij Burgers' Zoo! Laat je volledig opgaan in de 7 unieke natuurgebieden die over het 45 hectare grote park verdeeld zijn. Voor de ruim 90 dierensoorten zijn hun leefomgevingen zo nauwkeurig en natuurlijk mogelijk nagebootst. Daarom kan jij ook genieten van meer dan 20 exotische planten die in het dierenpark te bewonderen zijn. 

De 7 ecodisplays 

 • Burgers' Mangrove
  In Burgers' Mangrove ontdek je de wereld van het tropische zoutwater vloedbos met zeekoeien en kleurrijke vlinders en vogels. Burgers’ Mangrove is gebaseerd op de mangrovebossen van het Midden-Amerikaanse land Belize.
 • Burgers' Bush
  In Burgers' Bush ontdekken de echte speurneuzen tussen de diverse plantensoorten overal leven om zich heen.
 • Burgers' Ocean
  Neem een diepe duik in het tropische koraalrif van het Indo-Pacifisch gebied tussen de haaien, roggen en koralen in Burgers' Ocean.
 • Burgers' Rimba
  Durf jij oog in oog te staan met slangen en tijgers? In Burgers' Rimba zijn deze en nog veel meer grotere diersoorten uit het tropische regenwoud van Zuidoost-Azië te bewonderen.
 • Burgers' Desert
  Loop door de ondergronds mijntunnel in het nagebootste woestijngebied, Burgers' Desert.
 • Burgers' Safari
  Reis naar Afrika in Burgers' Safari en bewonder onder andere giraffen, zebra's en neushoorns.
 • Burgers' Park
  Burgers’ park is het enige gebied waar jij kennis kan maken met diverse dierensoorten uit verschillende werelddelen en habitatten. Hier kan je pinguïns, olifanten, flamingo's, panters en gorilla's bezoeken!

Activiteiten & evenementen 
Burgers' Zoo biedt avondlezingen aan voor volwassenen natuurliefhebbers. Tijdens deze bijeenkomst komen er diverse onderwerpen voorbij. Informatie over natuurbehoud, lokale en tropische natuur, de achtergronden van het alledaagse dierentuinleven en verschillende diergroepen en ecosystemen komen allemaal aan bod. Optimaliseer jouw bezoek bij Burgers' Zoo met een themawandeling die je op de website van het dierenpark kan downloaden.

Horeca
De Coffee Corner, het Park Restaurant en het Bush Restaurant zijn dagelijks geopend. Er wordt overal met dagverse producten gewerkt. De restaurants zijn geopend van 09:00 tot 18:00. 

Houdt er rekening mee dat het Arnhemse landschap heuvelachtig is. Met de rolstoel kan dit erg zwaar zijn. Er is bij de kassa een speciale rolstoelroute verkrijgbaar. Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Burgers'Zoo.

Locatie

Locatie

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 18:00
zondag
09:00 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.