Nieuwe aanbieder

Zakelijk contact Ticketveiling

Samenwerken met Ticketveiling.nl
Op zoek naar een effectieve manier om meer bezoekers te ontvangen? Wil je de laatste plaatsen verkopen tegen het hoogst mogelijke tarief? Of wil je de verkoop van jouw product stimuleren? Dan is Ticketveiling.nl het ideale platform voor jouw aanbod.

Een uniek concept
Uiteraard biedt Ticketveiling diverse samenwerkingsvormen aan, zoals het veilen op basis van een commissie. Echter, Ticketveiling onderscheidt zich op het gebied van barteren, oftewel het ruilen van tickets/producten tegen buitenreclame. Dit is mogelijk door een bijzondere samenwerking met diverse buitenreclame exploitanten. Je ‘betaalt’ op deze manier met tickets/producten die geveild worden op Ticketveiling.nl en stimuleert hiermee tegelijkertijd de reguliere verkoop. Door deze optie betaal je minder ‘out of pocket’ kosten voor een post die een onmisbaar onderdeel vormt van je marketingmix.

Maatwerk & creativiteit
Bij Ticketveiling is alles maatwerk. Je bent niet gebonden aan grote aantallen tickets of producten die je verplicht bij ons moet veilen. Hieronder enkele speerpunten:

  • We analyseren je doelstellingen en stemmen daar de gezamenlijke afspraken op af. Flexibiliteit is onze leidraad, dat geldt ook voor de financiën.
  • Per aanbieder wordt bekeken hoe we de opbrengsten kunnen optimaliseren.
  • We kennen de uitdaging waar je als organisator/aanbieder mee te maken hebt uit eigen ervaring. Zowel als het gaat om het halen van omzet als je yield management. Vanuit dat perspectief denken wij graag met jou mee om je doelstellingen te realiseren.
  • Geen operationele rompslomp. De ticketing gaat zoals jij wenst. Je hoeft geen zorgen te maken om operationele zaken. Heb je geen eigen systeem? Dan versturen we onze vouchers. Deze kan je vervolgens scannen met onze voucherapp.
  • Kom meer te weten over je doelgroep! Na afloop van de deal ontvang je een analyse met betrekking tot de verkoop en inclusief de demografische gegevens van de consumenten die jouw veiling hebben aangeschaft.
  • Buitenreclame is niet het enige aspect dat ons onderscheidend maakt. Ook wanneer je geen gebruik wilt maken van deze optie, zijn veel creatieve deals mogelijk.

Contact
Wil je contact komen met onze accountmanagers? Neem contact op via onze contactformulier, bel naar 071 - 519 05 99 of stuur een e-mail naar sales@ticketveiling.nl. Onze accountmanagers reageren zo snel mogelijk op je contactverzoek.

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Hiermee kun je veilingen delen via social media en kunnen wij constant de gebruikerservaring optimaliseren.