Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8.1 Miljoenen bezoekers gingen je voor

2 tickets voor Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

€ 50
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten
Het is de derde dinsdag van september en dat betekent: Prinsjesdag! Vandaag mag je daarom GRATIS één keer aan het prijzenrad draaien om te ontdekken wat er voor jou in de gouden koffer zit. Daarna kun je na elke gewonnen en betaalde veiling opnieuw draaien aan het prijzenrad. De actie is alleen vandaag 17 september geldig. Lees hier meer over de actie en voorwaarden.

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Apeldoorn (Amersfoortseweg 35, 7313 AC).

Geldig t/m 27 oktober 2019.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor een onvergetelijke dag uit bij Kinderpretpark Julianatoren, ter waarde van € 50 in Apeldoorn.

Inclusief
 • Gratis parkeren.
Bijzonderheden
Kinderen van 0 t/m 1 jaar zijn gratis.
De tickets zijn geldig t/m 27 oktober 2019. 
De geldigheid van de E-tickets kunnen helaas niet (tegen bijbetaling) verlengd worden. 
In de maand september kun je op zaterdag en zondag (m.u.v. 1 sept.) genieten van Thomas de Stoomlocomotief.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 10 tickets bij te kopen.
  • Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’.

  • In de maand september kun je op zaterdag en zondag (m.u.v. 1 sept.) genieten van een stomend optreden van Thomas de Stoomlocomotief.

  • Gratis parkeren!

  • Meer dan 60 te gekke attracties.

  • Dagelijks shows van Jul en Julia.

  • Absolute aanrader voor kinderen tot 10 jaar.

  • Je bent afhankelijk van het weer.
  Julianatoren
  Een onvergetelijke dag beleven met het hele gezin? Kom dan naar Julianatoren het leukste kinderpretpark van Nederland! Met meer dan 60 te gekke attracties, spannende shows en leuke evenementen is er genoeg te beleven! Daarnaast is het natuurlijk ook de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

  Attracties
  De echte stoere jongens en meiden maken natuurlijk een ritje in de achtbaan Jul’s Rollerskates! Of ga jij liever op avontuur? Maak dan een spannende tocht in Dino’s Tour! Geniet van het prachtige uitzicht vanuit het Reuzenrad. En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

  Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’
  Dit jaar heeft Kinderpretpark Julianatoren een spectaculaire nieuwe attractie geopend; de vrije-valtoren! In de vrije-valtoren word je langzaam omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen… Waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort! Whaaaahhh!!

  Aan de allerkleinsten heeft Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rijd mee over de Jul’s Stones Baan en kom allemaal bekende figuren tegen zoals Fred Flinstone, Wilma, Pebbles, Dino en natuurlijk ook de familie Rubble! Of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rijd dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

  De attracties in de Julianatoren zijn speciaal voor kinderen van 2 tot 10 jaar.


  Ontmoet Thomas de Stoomlocomotief!
  Opgelet, op alle zaterdagen en zondagen in september (m.u.v. 1 september) maakt Thomas de Stoomlocomotief een tussenstop bij Kinderpretpark Julianatoren. Thomas en zijn vrienden geven daar een stomend optreden. Zing en dans mee met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Samen met de bezoekers wordt het één groot feest in het Jul & Julia Theater. De shows vinden plaats om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur. Na de show mag je uiteraard met Thomas op de foto, kom jij ook? Iedereen instappen, op volle kracht, vooruit!

  Je favoriete TV-karakters
  Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en natuurlijk Jul & Julia zijn dagelijks te zien op de televisie maar in het pretpark kun je ze in levende lijve tegenkomen. Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze! Daarnaast kun je dagelijks genieten van meerdere vrolijke shows van Jul & Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin! 

  Horeca   
  Op het park vind je voldoende eetgelegenheden. Of je nu trek hebt in een kleine snack of uitgebreid wil eten, de keuze is reuze! Kom een lekker frietje eten bij Dino's Cafetaria of kies voor poffertjes of wafels bij Dina en Dino's Poffertjesrestaurant. Trek in een zoet tussendoortje? Haal een suikerspin bij het Suikerspinhuisje.

  Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen