Stichting Voor Sara

Stichting Voor Sara met korting op Ticketveiling.nl

Help je een handje mee? Steun Stichting Voor Sara en bied mee op hét EDOX horloge dat Rico Verhoeven heeft gedragen in de film Black Lotus. Winnen voor jezelf en het goede doel. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Voor Sara! Samen strijden tegen zeldzame spierziekten!

In de film BLACK LOTUS, die vanaf 13 april in de bioscoop te zien is, draagt het door Rico Verhoeven gespeelde personage een EDOX horloge. Dit EDOX Delfin Mecano Automatic horloge met rubber band (adviesprijs € 1.750) kan van jou worden, incl. een certificaat van echtheid getekend door Rico. De hoogste bieder mag zich niet alleen de nieuwe eigenaar van dit horloge noemen, maar ook supporter van de stichting Voor Sara, aangezien het hele bedrag naar deze stichting gaat.

Rico Verhoeven is sinds 2017 ambassadeur van Stichting Voor Sara. Sindsdien strijdt hij op volle kracht mee voor het onderzoek en een behandeling naar Lama2-MD, een zeldzame genetische aandoening, die zorgt voor verminderde spierspanning en spierzwakte. Kinderen die deze ziekte hebben, kunnen hierdoor vaak niet zelfstandig lopen en hebben ook problemen met grove en fijne motoriek.

Over de film
Rico Verhoeven kruipt in BLACK LOTUS in de huid van special forces-officier Matteo Donner. Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf hij, kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

Over het horloge
EDOX is de toonaangevende fabrikant en specialist voor waterdichte Swiss Made uurwerken, de “waterkampioen" van de horloge-industrie. Dit EDOX Delfin model is waterdicht tot 200 meter diepte. Het horloge heeft een automatisch uurwerk en de kast is 43 mm in doorsnee. Meer informatie vind je hier.

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.