Pretparkweek

Pretparkweek met korting op Ticketveiling.nl

De leukste pretparken in Nederland, België of Duitsland

Hé avontuurlijke ouders en kleine durfals! Of je nu een achtbaan-fan bent of liever geniet van een rustig ritje in de draaimolen. Wij hebben de beste pretparkdeals voor jou! Dit wil je niet missen!🚀

Tot en met woensdag 12 juni 2024 betaal je geen administratiekosten op al onze pretparkveilingen. Dat betekent €6 extra korting! En alsof dat nog niet genoeg is, maak je elke dag kans op €100 Ticketveiling.nl-tegoed. Iedere order maakt kans, of je nu een veiling hebt gewonnen of direct een van je favoriete pretparken hebt gekocht. De winnaar wordt bekendgemaakt aan de hand van een ordernummer, dat je van zondag tot en met donderdag terugvindt op onze website. Uiteraard krijgt de winnaar ook een persoonlijk mailtje.

Scoor tickets voor Hellendoorn pretpark, Tivoli pretpark, Kalkar pretpark en nog veel meer pretparken voor peuters, kinderen of volwassenen.

Actievoorwaarden:

Deze actie is georganiseerd door Ticketveiling.nl, statutair gevestigd in Leiderdorp, kantoorhoudend aan de Zijldijk 24 B te (2352AB) Leiderdorp, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 13029315.

De actie

Je maakt van zaterdag 8 juni t/m woensdag 12 juni 2024 kans op Ticketveiling.nl tegoed van €100. Iedere volgende dag wordt er een winnaar bekendgemaakt aan de hand van een ordernummer. Dit nummer kun je terugvinden op de website, op onze social media en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Hoe maak je kans?

 • Iedere aankoop uit de pretparkweek categorie maakt tussen 8 juni en 12 juni 2024 kans.
 • Zorg ervoor dat je telefoonnummer en e-mailadres in jouw account kloppen, zodat onze klantenservice gemakkelijk contact kan opnemen.

Voorwaarden

 • Ticketveiling.nl geeft tijdens de actie 5x de prijs van €100 euro tegoed weg.  
 • De Deelnemer geeft middels het aangemaakte account toestemming aan Ticketveiling.nl voor gebruik van zijn/haar e-mailadres of overige persoonlijke gegevens.
 • De winnaar wordt op onpartijdige wijze gekozen, verricht door een onafhankelijke derde.
 • Om mee te doen aan een veiling dien je 18 jaar of ouder te zijn. Hetzelfde geldt voor het winnen van deze prijs.  
 • De Deelnemer zal door Ticketveiling.nl via e-mail op de hoogte worden gesteld. De Winnaar dient zich binnen zeven (7) dagen na de trekking te melden. Indien de Winnaar zich niet binnen 7 dagen meldt, behouden wij het recht om een nieuwe trekking te verrichten en hiermee een nieuwe winnaar aan te wijzen.
 • Deelname aan de actie is uitgesloten voor werknemers van, alsmede voor personen die direct of indirect zijn betrokken in de organisatie van onderhavig promotioneel kansspel.
 • Ticketveiling.nl zal de gegevens van de Deelnemers gebruiken voor de uitvoering van de Actie, waaronder mede begrepen – maar niet beperkt tot – de communicatie van de prijs en het publiceren van zijn/haar naam op de actie site en op social media indien hij/zij winnaar is.
 • Deze winactie wordt aangeboden met inachtneming van de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Indien van toepassing zal Ticketveiling.nl de kansspelbelasting betalen.
 • Ticketveiling.nl is niet aansprakelijk, noch op grond van de wet, noch uit overeenkomst, voor eventuele gevolgschade van de actie. Ticketveiling.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid inzake ongevallen, te late leveringen, schade of bijkomende kosten van welke aard dan ook, die uit de actie, de promotie, de toekenning van de prijs of de ontvangst van de prijs voortvloeien. 
 • Ticketveiling.nl is niet aansprakelijk voor schades die voortvloeien uit vergissingen in het drukwerk. Wijzigingen, type- en zetfouten zijn dan ook voorbehouden. 
 • Ticketveiling.nl is evenmin aansprakelijk in geval van enig technisch mankement en/of vertragingen in het binnenkomen van de inzendingen.
 • Ticketveiling.nl heeft het recht de actie tussentijds te beëindigen en/of de spelregels te wijzigen en/of niet tot uitkering van prijzen over te gaan, zonder dat hieruit enige aansprakelijkheid kan voortvloeien.

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.