Youseum

Youseum

Youseum
Youseum
Youseum
Youseum
Youseum
Youseum
Youseum
Youseum

Youseum is een interactief museum gevestigd in Amsterdam en Leidschendam. Het is de grootste social media ervaring van Europa. Het museum richt zich op het verkennen van moderne popcultuur en de rol van sociale media in ons dagelijks leven. Het museum heeft een uniek concept waarbij bezoekers worden aangemoedigd om deel te nemen aan interactieve tentoonstellingen die zijn ontworpen om creativiteit, zelfexpressie en sociale interactie te bevorderen.

Tentoonstellingen
De tentoonstellingen zijn vaak kleurrijk en visueel aantrekkelijk, en ze zijn ontworpen om bezoekers te stimuleren om foto's en video's te maken om te delen op hun social media kanalen. Youseum speelt in op de hedendaagse cultuur van selfie-cultuur en digitale zelfexpressie, waarbij bezoekers worden aangemoedigd om interactie te hebben met de tentoonstellingen en creatieve inhoud te genereren. De tentoonstellingen bij Youseum variëren en evolueren vaak, maar kunnen onderwerpen behandelen zoals kunst, mode, muziek, technologie en popcultuur. Ze maken gebruik van verschillende interactieve en multimediale elementen, zoals installaties, lichteffecten, geluiden, video's en fotografie om een boeiende en participatieve ervaring te bieden.

Het museum is geschikt voor jong en oud. Als je het leuk vind om je creativiteit te ontdekken ben je hier aan het juiste adres. 


De locatie Amsterdam en Leidschendam hebben verschillende openingstijden. Locatie Leidschendam is rolstoelvriendelijk. Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Youseum. 

 

 

Locatie

Locatie

Weesperzijde 150
1097 DS Amsterdam

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
11:00 - 19:00
dinsdag
11:00 - 19:00
woensdag
10:00 - 19:00
donderdag
10:00 - 19:00
vrijdag
10:00 - 20:00
zaterdag
10:00 - 20:00
zondag
11:00 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.