Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een attractiepark en hotelcomplex gelegen in Kalkar, in Duitsland. Het ligt vlakbij de Nederlandse grens. Het park is op te delen in 2 categorieën: Hotel & restaurant en Kernie's familiepark. Je kunt All-in genieten tijdens je verblijf wat betekend dat er voor een vaste prijs de entree, eventueel een overnachting en hapjes en drankjes zijn inbegrepen.

Hotel & restaurant
Wunderland Kalkar telt verschillende hotels. Het hoofdhotel is Hotel Plaza met 82 comfortabele kamers. Hier zijn kamers geschikt voor groepen tot maximaal 6 personen. Je kunt ook kiezen voor het Familiehotel die kamers hebben geschikt voor maximaal 5 personen. Hotel Barbara en Hotel Charlotte beschikken over 1,2 en 3 persoonskamers. Hotel Rosalie is het grootste hotel van Wunderland Kalkar met 158 kamers. Hier kun je met maximaal 6 personen in een kamer.

All-inclusive light
Kies je voor de all-inclusive light arrangementen van Wunderland Kalkar, dan kun je onbezorgd genieten van je verblijf. Maar wat kun je dan allemaal verwachten?

 • Hotelkamer
 • Ontbijt
 • Lunch (vanaf 2 overnachtingen)
 • Diner
 • Koffie & thee met gebak
 • Onbeperkt non-alcoholische dranken, bier en wijn
 • Snacks en lekkernijen
 • Toegang tot de fitness
 • Toegang tot de bowling- en kegelbanen
 • Toegang tot Kernie's Familiepark
 • Sport- en spel faciliteiten
 • Entertainment

'S avonds kun je gaan genieten in de caféstraat bij de verschillende cafés met muziek, spelfaciliteiten en van de nodige drankjes.

Heb je liever geen All-inclusive light arrangement? Dan kun je ervoor kiezen om tijdens je verblijf gebruik te maken van het steakhouse of het Grand Café.

Kernie's Familiepark
Kernie's Familiepark biedt meer dan 40 attracties en speeltoestellen. Frietjes, softijs en frisdrank zijn onbeperkt tijdens je bezoek! Het park is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Voor de oudere kinderen is er ook genoeg te doen. Ga jij ook Kernie's boot, de Wildwaterbaan of de Flying Elephant ontdekken? Bekijk alle attracties die Kernie's Familiepark te bieden heeft via de website van Wunderland Kalkar. Leer ook Kernie en Kerna kennen, de mascottes van Wunderland Kalkar. Beleef de dag van je leven in Kernie's Familiepark!

Je hebt de mogelijkheid om de entree van Kernie's Familiepark te combineren met een hotelovernachting. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen entree voor Kernie's Familiepark aan te schaffen. Wunderland Kalkar is een ideaal uitje voor het hele gezin en je beleeft hier de dag van je leven!

Nieuw:

Hét winterevenement voor het hele gezin in Wunderland Kalkar
Bereid je voor op de eerste editie van Wunderlight Kalkar: DinoGlow Adventure, met een spectaculaire terugkeer van de dino. Dit nieuwe evenement beleef je van 1 december t/m 25 februari bij Wunderland Kalkar. Laat je verwonderen door lichtgevende dino's en attracties, dino-activiteiten en een interactieve show! 

Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Wunderland Kalkar.

Locatie

Locatie

Griether Straße 110-120
D-47546 Kalkar

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
10:00 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.