Sunday's Noordwijk

Sunday's Noordwijk

Sunday's Noordwijk is een zonnestudio in Noordwijk. Met ruim 50 zonnestudio's door het hele land is Sunday's de grootste zonnestudio-keten van Nederland. Met een formule waar ze trots op zijn staat één ding altijd centraal: de klant in het zonnetje zetten.

Zonnebank
Tijdens je eerste zonbezoek aan Sunday’s wordt een professionele huidanalayse gedaan. Hierop wordt een vrijblijvend zonadvies gebaseerd dat past bij jouw huidtype. Het geeft aan hoe lang en onder welk type zonnebank je op een verantwoorde manier kunt zonnen voor een optimaal resultaat.

Er zijn verschillende type zonnebanken. Alle zonnebanken van Sunday's bevatten unieke blue D-lite lampen. Dit zijn speciaal ontwikkelde zonnebanklampen die het spectrum van natuurlijk zonlicht nabootsen. 

Sunday's stelt hogen eisen aan de kwaliteit en service in de Sunday's studio's. 

Cube+ en de Sunbay Lightvision
Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+ en de Sunbay Lightvision by Ergoline. De krachtigste en modernste zonnebanken die er zijn! De Cube+ en Ergoline zonnebank zitten vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving. 

Spraytan
Behoefte aan een gezond bruin kleurtje, maar geen zin om onder de zonnebank te liggen? Dan is de volautomatische Spray Tan iets voor jou! Met de iSpray van Sunday’s krijg je een mooi en egaal kleurtje in slechts 10 minuten.

Dankzij meer dan 50 zonnestudio's is er altijd wel een zonnestudio bij jou in de buurt. Bekijk de website voor de verschillende vestigingen en meer informatie. 

Locatie

Locatie

Hoofdstraat 4
2202GD Noordwijk

Routebeschrijving

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.