Simonehoeve

Simonehoeve

Simonehoeve
Simonehoeve
Simonehoeve
Simonehoeve
Simonehoeve
Simonehoeve
Simonehoeve
Simonehoeve

Simonehoeve is een kaasboerderij en klompenmakerij vlakbij Volendam. Ontdek hoe de kaas en klompen gemaakt worden met de gratis rondleidingen, 365 dagen per jaar! Maar dat is nog niet alles. De Simonehoeve biedt ook lunches, diners en workshops aan. Op zoek naar een leuk uitje voor vrienden of familie? Dan ben je bij Simonehoeve aan het juiste adres.

Kaasworkshop
Op zoek naar een kaasavontuur? Stroop je mouwen op en leer de kunst van het kaasmaken van de deskundige ambachtslieden tijden de workshop boerenkaas. 

Simonehoeve Experience
Word Nederlands Next Top Model door je te verkleden in traditionele Nederlandse kleding! Geniet van een rondleiding en proef enkele van de beste kazen, koekjes en wijn die Nederland te bieden heeft.

Oerhollandse spellen
Of je nu een competitief aangelegd bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier met vrienden, de Oudhollandse (binnen) en boerenspellen (buiten - tienkamp) zullen zeker een glimlach op je gezicht toveren. Denk aan touwtrekken, koe melken en sjoelen. Leuk!

Simonehoeve biedt héél veel workshops en activiteiten aan. Bekijk hier het volledige aanbod. 

Restaurant de Simonehoeve
In restaurant de Simonehoeve straalt de echte Hollandse gezelligheid je tegemoet. Je kunt er terecht voor o.a. koffie met gebak, lunches en verscheidene buffetten. Het restaurant biedt ook verschillende mogelijkheden. Wil je barbecuen, ga je gezellig picknicken tussen de lammetjes of neem je deel aan een kaasproeverij? Het kan allemaal! Bekijk hier het volledige overzicht wat het restaurant te bieden heeft.

Het familiebedrijf kijkt uit naar je komst. Dankzij de vele mogelijkheden is er voor iedereen wat te doen. Plan een leuk uitje met je partner, vriendengroep of familie. Bij Simonehoeve ben je altijd welkom!

In de winterperiode (november t/m maart) is de Simonehoeve 7 dagen per week geopend van 09:00 - 17:00. In de zomerperiode (april t/m november) is de Simonehoeve 7 dagen per week geopend van 08:30 - 18:00.

Kijk voor meer informatie op de website van de Simonehoeve. 

Locatie

Locatie

Wagenweg 1
1145PW Katwoude

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
08:30 - 18:00
dinsdag
08:30 - 18:00
woensdag
08:30 - 18:00
donderdag
08:30 - 18:00
vrijdag
08:30 - 18:00
zaterdag
08:30 - 18:00
zondag
08:30 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.