Padelhill

Padelhill

Padelhill
Padelhill
Padelhill
Padelhill

Padelhill

Op zoek naar de perfecte plek om je passie voor padel te ontdekken of te verdiepen? Zoek niet verder! Padelhill is dé bestemming voor padelliefhebbers van alle niveaus. Ontdek de vele voordelen van deze snelgroeiende sport en maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan faciliteiten en diensten.

De hoogwaardige padelbanen Bij Padelhill zijn state-of-the-art padelbanen, die voldoen aan de hoogste internationale normen. De banen zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor je verzekerd bent van optimale speelomstandigheden. Verlichting en onderhoud zijn van topkwaliteit, zodat je zowel overdag als 's avonds kunt genieten van het perfecte padelspel.

Padellessen voor iedereen Of je nu net begint met padel of je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, Padelhill biedt lessen voor spelers van alle leeftijden en niveaus. De professionele en ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden met op maat gemaakte lessen, die passen bij jouw individuele behoeften en doelen. Leer de basis, verbeter je techniek of bereid je voor op toernooien - bij Padelhill vind je altijd de juiste ondersteuning.

Horeca
Na een intensieve padelsessie is het tijd voor ontspanning en gezelligheid. De sfeervolle horecagelegenheid biedt een uitgebreid assortiment aan drankjes en snacks. Geniet van een verfrissend drankje op het terras, terwijl je de wedstrijden op de banen in de gaten houdt. Bij Padelhill is er altijd ruimte voor sociale interactie en nieuwe vriendschappen.

Kijk voor meer informatie op de website van Padelhill.

Locatie

Locatie

Haarlemmerstraat 34
2181HC Hillegom

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
09:00 - 23:00
dinsdag
09:00 - 23:00
woensdag
09:00 - 23:00
donderdag
09:00 - 23:00
vrijdag
09:00 - 23:00
zaterdag
08:00 - 18:00
zondag
08:00 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.