Mappa Mundia

Mappa Mundia

In Mappa Mundia ga je op ontdekkingsreis met een wereldkaart waarop fantasie en de werkelijkheid samen komen. Je komt langs verschillende grottenstelsels tijdens deze tocht. Je mag zelfs archeologische opgravingen doen! Vergeet de avonturenboom, tempels en druipsteengrotten niet. Uiteindelijk kom je aan bij de haven van Bombay en ga je via de boot 'Princess Emely' naar het Haagse rattenriool op zoek naar de wondere wereld van Professor Das.

Wat is Mappa Mundia
Mappa Mundia is een indoor, expo, mini zoo gelegen in Avonturia de Vogelkelder. Mappa Mundia is de verzamelnaam van wereldkaarten die afwijken van de echte wereldkaarten. Deze wereldkaart werd namelijk vastgesteld door diverse ontdekkingsreizigers die fantasieverhalen in het leven brachten en helemaal niet weg durfden gaan. 

Je begint bij het basecamp waar je een plattegrond krijgt. Hiermee ga je door diverse werelden van archeologische opgravingen, grottenstelsels, de avonturenboom, tempels, druipsteengrotten, de haven van Bombay, via de boot de Princess Emely naar het Haagse rattenriool op zoek naar de wondere wereld van Professor Das. 

Welke dieren kom je hier allemaal tegen?
In Mappa Mundia kom je allerlei dieren tegen waaronder Stokstaartjes, Dwergmangoesten, Fennek vossen, Vleermuizen en Vleerhonden, Tenrec egels, Arugs Varaan en Chinese gestreepte Boomeekhoorns.

Expeditie Bombay
In de haven van Bombay waar je je onmiddellijk in India. Er is hier van alles te beleven en ontdekken. In deze haven kunnen kinderen even hun energie kwijt, door te klimmen en klauteren in de vele kratten die verscheept worden in de haven.

Horeca
In Avonturia's kitchen vind je heerlijke verse broodjes, smoothies, kindermenu's en zelfs huisgemaakte soepjes. Ze nemen je mee 'all over the world' met gerechten uit Mexico, Holland, Azié en zelfs Hawaii. 

Mappa Mundia is helaas niet toegankelijk met een rolstoel of met kinderwagens.

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturia de Vogelkelder.

Locatie

Locatie

Kerketuinenweg 3
2544 CV 's-Gravenhage

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.