Grotten van Han

Grotten van Han

Een bezoek aan de Grotten van Han is gegarandeerd een ervaring die je nooit meer gaat vergeten! Maak een tocht door een van de meest indrukwekkende grotten van Europa. Loop daarna door naar de tentoonstelling waar je duizenden jaren terug de tijd in gaat. Geniet van de natuur en de honderden dieren die in het grote groene Wildpark te vinden zijn. 

De grot
De grot zit vol met adembenemende druipstenen en grote zalen. Geniet van een spectaculaire ondergrondse klank- en lichtenshow. Om zeker te weten dat je de mooiste plekjes van de grot te zien krijgt kan je voor een speciale tocht kiezen. Tijdens de Grot Ontdekking bezoek je in 1u15 de mooiste zalen en galerijen. Alle ins en outs van de grot bezoeken? Kies van voor de Grot Doortocht. Hier ontdek je in 2u de ondergrondse wereld en volg je de rivier tot aan haar uitmonding. Daarnaast kan je duizenden jaren aan geschiedenis bewonderen in de tentoonstelling.  

Het Wildpark 
Verken de 250 hectare vol natuur te voet óf met een safari-car. Bekijk ruim 650 dieren van dichtbij. Hier valt de Europese big 5 ook onder! De bizon, de wolf, de bruine beer, de lynx en de veelvraat zijn allemaal in hun natuurlijke habitat te bewonderen. Naast deze indrukwekkende dieren zijn er nog talloze andere zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën in het grote groene Wildpark te vinden. 

PrehistoHan
Duik tot 10.000 jaar in het verleden. Hier ontdek je de archeologische schatten gevonden in de Grotten van Han. Bewonder de indrukwekkende collectie keramiek, wapens, juwelen, muntstukken en accessoires. Ze bewijzen dat de grot al meer dan 10.000 jaar geleden was bewoond!

Horeca
Het Domein van de Grotten van Han biedt je verschillende horeca- en picknickplekken aan. Je vindt er afhankelijk van de locaties onder andere sandwiches, soepen, wafels, croque-monsieurs en dranken.

De bezoeken aan het Wildpark en de Grot zijn niet aangepast aan rolstoelgebruikers. Het Wildpark kan wel met de Safari-car bezocht worden voor minder validen. 

Het kan voorkomen dat de openingstijden afwijken van de reguliere openingstijden. Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van De Grotten van Han.

Locatie

Locatie

Place Théo Lannoy 2
5580 Grotten van Han

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
10:00 - 17:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.