A-Z Gourmet Service

A-Z Gourmet Service

A-Z Gourmet Service
A-Z Gourmet Service

gourmetten zonder uren in de keuken te hoeven staan? Met A-Z wordt jouw droom werkelijkheid! In het assortiment vind je namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke gourmet-avond, zelfs de vuile vaat neemt A-Z mee retour.

Het assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Dus ben je op zoek naar een heerlijk  gourmet menu waarbij alles compleet verzorgd is? Bestel dan nú en A-Z zal zorgen voor een fantastische ervaring.

Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten. Deze producten zijn enkele dagen houdbaar mits ze in de koelkast worden bewaard. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland. Er kan al vanaf 4 personen besteld worden en vóór 13.00 uur besteld betekent de volgende dag je bestelling vers in huis!

Bekijk hier alle verschillende gourmet menu's. Het is mogelijk om extra's bij te boeken zoals extra vlees, extra sauzen en salades, extra desserts en extra benodigdheden. Ook kun je extra service bijboeken zoals een elektrische grillplaat, borden en bestek en afwasservice. Met de afwasservice wordt je afwas weer opgehaald. Dit is echte service van A tot Z!

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.