Go! Gaming

Go! Gaming

Go! Gaming
Go! Gaming
Go! Gaming
Go! Gaming
Go! Gaming
Go! Gaming
Go! Gaming
Go! Gaming

Bij Go! Gaming beleef je de ultieme game ervaring. Het is de allerleukste plek om samen gezellig te gamen op de beste gear. De beste ervaring van Go! Gaming beleef je vanaf 8 jaar.

Go!Gaming is een high end gaming centre waar er alleen of samen met je vrienden en familie naar hartenlust gegamed kan worden op de beste Gaming PC's, consoles of SIM racers. Ben jij nog niet zo bekend met de gamingwereld, dan is Go!Gaming de ideale plaats om daarmee kennis te maken. Met een breed aanbod van games, zit er voor iedereen wel iets tussen! Alle games zijn ready-to-play met onze centre-accounts. Wil je een game spelen die je thuis ook hebt? Dan kun je inloggen met je eigen account en verder bouwen op je eigen voortgang. 

Bij Go! Gaming heb je de mogelijkheid tussen PC Gaming, Console Gaming en Sim Racen. 

PC Gaming
Bij Go!Gaming kan je gamen op de beste en snelste PC’s. Met een breed aanbod van games, zit er voor iedereen wel iets tussen! Alle games zijn ready-to-play met onze centre-accounts.

Console Gaming
Bij Go!Gaming kan je gamen op de nieuwste consoles. Ga voor de Victory Royale in Fortnite op de Playstation 5, versla je vrienden in een potje Mario kart op de Nintendo Switch, of scheur over de weg in Forza Horizion 5 op de Xbox Series X.

Sim Racen
Bij Go!Gaming kan je racen in professionele Playseat® Racing stoelen. Leer de wereld van sim-racing kennen in bekende racing games zoals Forza Horizon 5 of Gran Turismo 7. In elke locatie staan meerdere setups in een rijtje naast elkaar zodat je samen of tegen elkaar kunt racen.

Go! Gaming is te vinden in de gebouwen van Pathé bioscopen. Ieder filiaal hanteert andere openingstijden. Bekijk de website om de openingstijden van jouw filiaal naar wens op te zoeken. 

Kijk voor meer informatie op de website van Go! Gaming.

Locatie

Locatie

Gedempte Zuiderdiep 78
9711HL Groningen

Routebeschrijving
Locatie

Sphinxcour 1
6211XZ Maastricht

Routebeschrijving
Locatie

Schouwburgplein 101
3012CL Rotterdam

Routebeschrijving
Locatie

Berlijnplein 100
3541CM Utrecht

Routebeschrijving
Locatie

Willem van Arenbergstraat 4
6515AT Nijmegen

Routebeschrijving
Locatie

Dommelstraat 27
5611CJ Eindhoven

Routebeschrijving
Toon meer locaties

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.