GaiaZoo

GaiaZoo

Tickets GaiaZoo met korting

GaiZoo biedt een onvergetelijke ervaring met een breed scala aan dieren en attracties. Verken de prachtige wereld van GaiaZoo, van majestueuze leeuwen tot speelse apen en kleurrijke vogels. Ontdek de verschillende GaiaZoo attracties, zoals de savanne met giraffen, het regenwoud met tropische verrassingen en nog veel meer! Koop je GaiaZoo tickets online voor gemakkelijke toegang tot dit avontuurlijke park en bekijk de actuele openingstijden om je bezoek te plannen. 

Hoe groot is GaiaZoo?

Een bezoek aan GaiaZoo duurt gemiddeld 3 tot 5 uur. Dit geeft je voldoende tijd om alle dieren te bekijken, deel te nemen aan voederpresentaties en te genieten van de diverse attracties en themagebieden. Natuurlijk kan de duur van je bezoek variëren afhankelijk van je eigen tempo. 

Welke dieren heb je in GaiaZoo?

In GaiaZoo ontmoet je meer dan 150 verschillende diersoorten. De diercollectie bestaat uit unieke en zeldzame diersoorten. Ontdek apen, leeuwen, giraffen en neushoorns in hun natuurlijk habitat in de diverse themagebieden, zoals de savanne, het regenwoud en de Limburgse Heuvels. 

Wat zijn de openingstijden van GaiaZoo? 

De openingstijden van GaiaZoo kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en speciale evenementen. Check altijd vooraf de actuele openingstijden op de website van GaiaZoo. 

Zijn honden toegestaan?

Huisdieren zijn in verband met de veiligheid van de dieren niet toegestaan. De enige uitzondering hierop zijn assistentiehonden. 

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.