Wunderland Kalkar DinoGlow Adventure

Wunderland Kalkar DinoGlow Adventure

Hét winterevenement voor het hele gezin in Wunderland Kalkar
Bereid je voor op de eerste editie van Wunderlight Kalkar: DinoGlow Adventure, met een spectaculaire terugkeer van de dino. Dit nieuwe evenement beleef je van 1 december t/m 25 februari bij Wunderland Kalkar. Laat je verwonderen door lichtgevende dino's en attracties, dino-activiteiten en een interactieve show! 

Terugkeer van de dino
In het diepste geheim is er in Kalkar jaren gewerkt aan de terugkeer van dinosauriërs op aarde. In de kerncentrale is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes! In en rondom de koeltoren worden de dino's deze winter uitgezet. 

Hét winterevenement voor het hele gezin
Tijdens dit lichtspektakel laten bezoekers zich verwonderen door de light route langs lichtgevende dino's, beleven ze de attracties in het donker en leren ze alles over deze bijzondere dieren. Voor de energieke avonturiers is er een indoor playground en show met talloze dino-activiteiten en ontdekken ze alle eigenschappen van de verschillende prehistorische dieren. Het museum van Wunderland Kalkar is daarnaast getransformeerd tot een fascinerende wereld vol evolutie en bijzondere fossielen. Op het eind van de avond worden de kleine avonturiers beloond met een diploma en kleine verrassing. Kortom, een winterevenement voor het hele gezin. 

Locatie

Locatie

Griether Straße 110-120
D-47546 Kalkar

Routebeschrijving

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.