Dierenrijk

Dierenrijk

Dierenrijk
Dierenrijk
Dierenrijk
Dierenrijk
Dierenrijk
Dierenrijk
Dierenrijk
Dierenrijk

Tijdens jouw bezoek in Dierenrijk kan je met ruim 70 dieren oog in oog komen te staan. Van de Afrikaanse leeuw tot de Europese bruine beer, ze zijn allemaal van dichtbij te bewonderen in Dierenrjk in Mierlo. 

Het park 
Het grote park staat vol met bezienswaardigheden voor jong en oud! Zo zijn er meerdere keren per dag voederpresentaties die je bij kan wonen. Leer meer over roofdieren, neushoorns, olifanten, pinguïns en chimpansees terwijl zij genieten van hun favoriete maaltje. Ook is er rekening gehouden met jouw etensbehoeftes. In Dierenrijk zijn er meerdere locaties waar jij van de lekkerste hapjes en drankjes kan genieten. Voor klim en klauter plezier ben je in een van de twee grote outdoor speeltuinen op het juiste adres! Wil jij nog meer actie? Kom dan indoor apenkooien terwijl je oog in oog staat met echte chimpansees.  

Stichting Wildlife
Stichting Wildlife is actief in Dierenrijk. Er wordt gewerkt op meerdere manieren aan 2 hoofddoelen: Het informeren en onderwijzen over de bedreigde diersoorten en geld inzamelen voor de bescherming van de bedreigde diersoorten. Je bezoek wordt hiermee ook leerzaam door allerlei informatieborden en interactieve activiteiten. 

Dierenrijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt wel een enkele helling tegenkomen. De medewerkers van Dierenrijk zijn echter altijd bereid je te helpen. Hulphonden zijn toegestaan mits aangelijnd en ingeënt. 

In de zomermaanden heeft het park langere openingstijden. Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Dierenrijk. 

Locatie

Locatie

Baroniehei 1
5731 RG Mierlo

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
09:30 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:30
zondag
09:30 - 17:30

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.