Cacao Museum

Cacao Museum

Cacao Museum
Cacao Museum
Cacao Museum
Cacao Museum
Cacao Museum
Cacao Museum
Cacao Museum
Cacao Museum
Cacao Museum
Cacao Museum

Henkjan Laats heeft jaren gewerkt in cacaoproducerende landen en als chef-kok in diverse restaurants en nu zijn twee grote passies samengevoegd. Door zijn liefde voor fijne en bijzondere smaken en het willen behouden en beschermen van regenwouden is hij het Cacaomuseum gestart.

In het Cacaomuseum leer je over de oorsprong en geschiedenis van cacao en proef je fijne en bijzondere chocolade. Naast chocolade vind je hier ook vele andere producten die met cacao gemaakt worden. Proef bijvoorbeeld cacaokaas, cacaobier of cacaothee en ontdek nieuwe smaken. Je bent overigens ook altijd welkom om een workshop, diner of lezing bij te wonen om een echte cacao-connaisseur te worden.

In dit walhalla voor chocoladeliefhebbers proef je bijzondere soorten chocolade en krijg je achtergrondinformatie over de oorsprong.

Kijk op de website van het Cacao Museum voor de actuele informatie en openingstijden.

Locatie

Locatie

Czaar Peterstraat 175
1018 PK Amsterdam

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
Gesloten

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.