Bobbejaanland

Bobbejaanland

Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland
Bobbejaanland

Bobbejaanland is een pretpark gelegen in België. Maar het is meer dan een pretpark! Duik in de wereld van de verschillende themagebieden, wandel door het groen, geniet van heerlijk eten en bekijk de spectaculaire shows en evenementen. 

Themagebieden
Bobbejaanland heeft 4 spectaculaire themagebieden waar jij volledig op kan gaan in de magische belevenis die elk thema jou biedt. Laat het wilde westen tot leven komen in Cowboy Town. Voor de avontuurlijke cowboys zal speedy bob ongetwijfeld zorgen voor spanning. De kleine cowboys kunnen het iets rustiger aanpakken tijdens de pony ride. In Kinderland staat een enorme speelplaats met 3 verdiepingen en een oppervlakte van 7000 vierkante meter. Ga de hoogte in tijdens een ritje in de Balloon race en voel de adrenaline tijdens de botsauto's. Voor een echte kick ben je in Land of Legends op de juiste plek! Maak een ritje in de Fury: de spannendste, hoogste en snelste achtbaan van het park. Zoals de naam al zegt is Adventure Valley de plek voor avontuur. Probeer droog te blijven en versla je tegenstanders in Banana Battle en laat je door King Kong 12 meter de lucht in tillen.  

Shows en evenementen
Het hele seizoen wordt iedereen voorzien met boeiende shows en evenementen. Tijdens Halloween kan je komen griezelen in Bobbejaanland. Voor de kleintjes is er ook genoeg te doen in het park. Ontmoet de mascottes van Bobbejaanland tijdens een meet & greet. 

De openingstijden variëren in de zomerperiode, in de weekenden en op speciale event dagen. Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Bobbejaanland. 

Locatie

Locatie

Olensteenweg 45
2460 Kasterlee

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
10:00 - 17:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.