Bellewaerde Park en Aquapark

Bellewaerde Park en Aquapark

Een dagje Bellewaerde park is een dag vol belevingen. Spetter erop los in de waterattracties, roetsj omhoog en omlaag op de familiecoasters en gil samen van plezier in alle familie-attracties. Ontdek de Water-splash, Piratenboot, Dansende Ballonnen, Screaming Eagle en nog veel meer! 

Bellewaerde Park
Beleef alle 32 attracties! Hier is voor ieder wat wils. Van achtbanen tot waterattracties én leuke familieattracties. Bekijk hier alle attracties van Bellewaerde Park. Ben je even toe aan wat rust na alle attracties? Bezoek dan Bengali, een geweldige show voor het hele gezin. 

Buiten alle adrenaline en attracties om kun je ook exotische dieren bewonderen van dichtbij! Leeuwen, Amoertijgers, neusberen en nog veel meer. Bekijk hier alle dieren die je kunt bewonderen in Bellewaerde park. 

In de uitgestrekte groene omgeving van Bellewaerde Park kom je helemaal tot rust. Honderden metershoge loof- en naaldbomen zorgen voor groene longen van het park. Verder zorgen de verschillende waterpartijen doorheen het hele park voor nog meer plekjes om te relaxen.

Bellewaerde Aquapark
Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark.

Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin. Kom het zelf het hele jaar door beleven!  

De openingstijden van het park en het aquapark verschillen per dag en periode. Bekijk de website van Bellewaerde Park en van Bellewaerde Aquapark voor de actuele openingstijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Bellewaerde Park. 

Locatie

Locatie

Meenseweg 497
B-8902 Ieper

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 18:00
zondag
10:00 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.