A-Z Gourmet Service

A-Z Gourmet Service

A-Z Gourmet Service
A-Z Gourmet Service
A-Z Gourmet Service
A-Z Gourmet Service
A-Z Gourmet Service
A-Z Gourmet Service
A-Z Gourmet Service
A-Z Gourmet Service

A-Z Gourmet Service is er voor al jou wensen. Heb je zin om lekker uitgebreid te gaan gourmetten, maar heb je geen tijd of zin om dit allemaal te regelen? Dan is A-Z Gourmet Service de ideale oplossing! Er zijn verschillende soorten menu's voor vleesliefhebbers, vis liefhebbers en vegetarische liefhebbers. Ieder menu is inclusief sauzen, salades en stokbrood.

All-in service
A-Z Gourmet biedt niet alleen maar heerlijke gourmet menu's, je hebt ook de mogelijkheid om een complete service bij te boeken. Je krijgt tijdens het bestellen de keus om een gourmetstel en/of elektrische grillplaat bij te bestellen. Hierbij zit ook servies en je maakt gebruik van de afwasservice. Dit betekend dat je vuile vaat en alle benodigdheden weer worden opgehaald! Echte service van A tot Z!

Menu's
Bij A-Z Gourmet Service heb je keuze uit allerlei soorten menu's. Je hebt keuze uit menu's met vlees, vis en vegetarische menu's. Bekijk hier het volledige aanbod. Natuurlijk wordt er uitsluitend gewerkt met verse producten. Deze producten zijn enkele dagen houdbaar mits ze in de koelkast worden bewaard.

Er wordt geleverd in héél Nederland en België, m.u.v. de Waddeneilanden. Er wordt ook geleverd in Duitsland, bekijk hier de postcodes. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland. Er kan al vanaf 4 personen besteld worden en vóór 13.00 uur besteld betekent de volgende dag je bestelling vers in huis!

Kijk voor meer informatie op de website van A-Z Gourmet Service.

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.