AquaZoo

AquaZoo

AquaZoo
AquaZoo
AquaZoo
AquaZoo
AquaZoo
AquaZoo
AquaZoo
AquaZoo

AquaZoo is een dierenpark gelegen in Leeuwarden. Het is een waterrijk dierenpark dat zich richt op het tonen van dieren die in en rondom watergebieden leven. In AquaZoo vind je 88 verschillende diersoorten zoals de ijsbeer, zeehonden en de Afrikaanse Killvis. 
 

Activiteiten
Leer meer over de leef- en eetgewoontes van de dieren tijdens de voederpresentaties. Daarnaast kan je met de ijsbereninspectie van heel dichtbij de medische controles van de dierenverzorgers bijwonen. Elke dag zijn er educatieve presentaties die je bij kan wonen. Houdt het programma van AquaZoo dus zeker in de gaten! Voor speelplezier ben je in de speeltuin met de grootste air trampoline van Friesland op de juiste plek. De waterratten kunnen een tochtje maken door de roeiplas. Genoeg plezier te beleven voor iedereen dus! 

Ocean Bricks
Het is 20 jaar geleden dat AquaZoo Leeuwarden voor de eerste keer haar deuren opende als dierentuin. De verjaardag wordt gevierd met onder andere de expositie: Ocean Bricks. Er zijn meer dan twintig bijzondere dieren te beworden. Deze levensechte bouwwerken zijn gemaakt van duizenden steentjes en zijn door het hele park te zien. 

AquaZoo is zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

De openingstijden kunnen variëren per seizoen. Bekijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van AquaZoo Leeuwarden.

Locatie

Locatie

De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 18:00
zondag
09:00 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.