De Appelsche Hof

De Appelsche Hof

De Appelsche Hof
De Appelsche Hof
De Appelsche Hof
De Appelsche Hof
De Appelsche Hof
De Appelsche Hof
De Appelsche Hof
De Appelsche Hof

Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere pannenkoek. Kom je met jong, oud, de hele familie of gezellig samen: De Appelsche Hof staat garant voor kwaliteit, gastvrijheid én heerlijke pannenkoeken. Je kunt hier heerlijk genieten van een lunch of diner met verschillende gangen. 

Menu
De lunch bestaat uit allerlei lekkere broodjes, verschillende soepen of een panini. Natuurlijk heb je ook keuze uit pannenkoeken. Wil je liever dineren? Dan ben je bij de Appelsche Hof ook op het juiste adres. Je hebt de keuze uit allerlei vlees-, vis- en vegetarische gerechten zoals vegetarische kipspiezen. Natuurlijk kun je ook hier kiezen voor een heerlijke pannenkoek.

Activiteiten
De Appelsche Hof heeft een leuk aanbod aan verschillende activiteiten Zo kun je er o.a. E-choppers huren, kickbiken en klootschieten. Hoe leuk is het om deze activiteiten te combineren met een lekker hapje en drankje in het restaurant?

Arrangementen
De Appelsche Hof is meer dan alleen een restaurant. Je kunt hier leuke arrangementen huren. Denk hierbij aan een pannenkoeken buffet, een kinderfeestje en er worden zelfs hele leuke pubquizen georganiseerd! 

Omgeving
Appelscha ligt in de provincie Friesland. In deze omgeving heb je mooie en bijzondere fietstochten. Je kunt er voor kiezen om langs allerlei bezienswaardigheden te fietsen en op deze manier de omgeving te ontdekken.

Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. In de vakanties zijn er aangepaste openingstijden. Bekijk hier de actuele openingstijden. Kijk voor meer informatie op de website van De Appelsche Hof.

Locatie

Locatie

Boerestreek 7
8426 BM Appelscha

Routebeschrijving

Openingstijden

maandag
12:00 - 20:00
dinsdag
12:00 - 20:00
woensdag
12:00 - 20:00
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.