Nieuwe aanbieder

Zonder budget nieuwe bezoekers bereiken

Samenwerken met Ticketveiling.nl
Op zoek naar een effectieve manier om meer bezoekers te ontvangen? Een doeltreffende tool om nieuwe doelgroepen te bereiken? Wil je de laatste plaatsen verkopen tegen het hoogst mogelijke tarief? Dan is Ticketveiling.nl het ideale platform voor jouw aanbod. Online worden tickets voor concerten, evenementen, attractieparken en wellness, maar ook producten per opbod verkocht aan de hoogste bieder. Is dit concept nieuw? Nee, verschillende sites werken met een dergelijk veilingsysteem. Toch is Ticketveiling.nl uniek. Lees snel verder waarom!

Over Ticketveiling.nl
Ticketveiling.nl bestaat sinds 2011 en verkoopt, online, per opbod de meest uiteenlopende arrangementen en producten. Een inmiddels bewezen concept. De consument heeft het gevoel het product te ‘winnen’ en sleept daarbij een mooie korting in de wacht. Het spelelement speelt een belangrijke rol. De trend dat niet elk evenement standaard uitverkoopt, vormt de basis van het succes van veilingwebsites. Ticketveiling.nl zorgt voor extra publiek, zowel via het veilen als door het inzetten van buitenreclame!

Wat maakt het concept van Ticketveiling.nl uniek?

Buitenreclame in ruil voor tickets
Ticketveiling.nl biedt je de mogelijkheid om bezetting te creëren en tegelijkertijd te voorzien in je behoefte aan buitenreclame. Dit is mogelijk door een bijzondere samenwerking met diverse buitenreclame exploitanten. Deze optie stelt de producent in staat om tickets te ruilen voor een buitenreclame campagne. Je betaalt op deze manier met kaarten die je zelf moeilijk kunt verkopen en stimuleert hiermee tegelijkertijd de reguliere verkoop. Door deze optie betaal je minder ‘out of pocket’ kosten voor een post die een onmisbaar onderdeel vormt van je marketingmix.

Maatwerk & creativiteit 

1. Wij analyseren je doelstellingen en stemmen daar de gezamenlijke afspraken op af. Flexibiliteit is onze leidraad, dat geldt ook voor de financiën.
2. Per aanbieder wordt bekeken hoe we de opbrengsten kunnen optimaliseren.
3. We denken mee vanuit jouw wensen. Wij kennen de uitdaging waar je als organisator/aanbieder mee te maken hebt uit eigen ervaring. Zowel als het gaat om het halen van omzet als je yield management. Vanuit dat perspectief denken wij graag met jou mee om je doelstellingen te realiseren.
4. Geen operationele rompslomp. De ticketing gaat zoals jij wenst. Je hoeft geen zorgen te maken om operationele zaken. Heb je geen eigen systeem? Dan versturen we onze vouchers. Deze kan je vervolgens scannen met onze voucherapp.
5. Kom meer te weten over je doelgroep! Na afloop van de deal ontvang je een analyse met betrekking tot de verkoop en inclusief de demografische gegevens van de consumenten die jouw veiling hebben aangeschaft. Zo heb je meer inzicht in jouw doelgroep.
6. Buitenreclame is niet het enige aspect dat ons onderscheidend maakt. Ook wanneer je geen gebruik wilt maken van deze optie, zijn veel creatieve deals mogelijk.
7. Het aantal te verkopen tickets gaat altijd in overleg. 


Telefonisch zakelijk contact met Ticketveiling.nl     071 - 519 05 99
Onze accountmanagers staan je graag persoonlijk te woord.


Vul het contactformulier in     Contactformulier
Vul direct en eenvoudig het contactformulier in.


Zakelijk e-mail contact met Ticketveiling.nl     sales@ticketveiling.nl
Onze accountmanagers reageren zo snel mogelijk op je e-mail.

Contactformulier invullen