Ticketveiling.nl

6 overnachtingen in Turkije of Marokko!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Keuze uit meer dan 10.000 hotels in Turkije of Marokko.

Je dient de code binnen 30 dagen na het winnen van de veiling te verzilveren. Daarna heb je 1 jaar lang om jouw overnachtingen te boeken.

Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.

1 Hotelvoucher met 3 codes voor 6 overnachtingen (7 dagen) voor 2 personen met keuze uit ruim 10.000 hotels in Turkije of Marokko, ter waarde van € 180.

Exclusief
 • € 22,50 per persoon per nacht administratie- en reserveringskosten. Deze betaling dient te worden voldaan bij de reservering.
Bijzonderheden
Let op! De vouchers zijn niet te gebruiken bij hotels in Nederland!
Je moet minstens 18 jaar oud zijn om een boeking te maken.
Voor de prijs die je per gewonnen 2-persoonsvoucher betaalt, kun je een extra 2-persoonsvoucher bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt met maximaal vijf 2-persoonsvouchers.
  • Keuze uit 10.000 hotels in Turkije of Marokko! 

  • 2, 3 en 4 sterren hotels.

  • Met onder andere NH Hotels, Barcelo, Holiday Inn en Ibis.

  • Geen extra verplichtingen zoals ontbijt of diner!

  • Weekje weg of boek 3 keer een aparte stedentrip.

  • Stedentrip met de familie (6 personen) is ook mogelijk.

  • De Hotelvoucher is voor 2, 4 of 6 personen (combineren mogelijk).

  • Er kan niet gegarandeerd worden dat de gewenste datum beschikbaar is.

  • Je kunt geen aanspraak maken op bestemmingen of gewenste data die via andere websites worden aangeboden.
  • Per seizoen varieert het aanbod.

  Hotelvoucher

  Zin om er even tussenuit te gaan? Verblijf dan een aantal nachten in een hotel naar keuze! Je kunt kiezen uit wel 10.000 hotels in Turkije of Marokko. De hotels zijn tot wel 4 sterren en de deelnemende ketens zijn onder andere NH Hotels, Barcelo, Iberostar en Ibis. Je hebt geen verplichtingen zoals een ontbijt of diner. Het reserveren gaat gemakkelijk en snel! Klaar voor vakantie?

  Voorwaarden

  - Na aankoop van elke Hotelvoucher ontvang je een bevestiging met 3 unieke boekingscodes.
  - De boekingscode geeft de mogelijkheid om volgens de voorwaarden hotelvoucher voor 3 x 2 personen een kamer te boeken voor 3 x 2 nachten in Turkije of Marokko.
  - Deze voucher is 365 dagen geldig. Je kunt gemakkelijk boeken in 3 stappen, 24/7. Bovendien kun je online extra diensten tegen zeer gereduceerde tarieven bijboeken, zoals ontbijt, half- of volpension. Bij sommige hotels wordt het ontbijt gratis aangeboden.
  - Er wordt vooraf geen garantie gegeven voor dagelijkse beschikbaarheid in de deelnemende hotels, alles is op basis van actie beschikbaarheid en dit aanbod kan variëren per seizoen.
  - De minimale leeftijd om een boeking te maken is 18 jaar.
  - De vouchers zijn niet te gebruiken bij hotels in Nederland!
  - Er wordt vooraf ook geen garantie gegeven indien je met meerdere vouchers tegelijk voor hetzelfde hotel wilt boeken. Groepsreizen zijn uitgesloten.
  - Boekingen zijn exclusief administratie en reserveringskosten. Hiervoor wordt € 45 per kamer en per nacht in rekening gebracht te voldoen tijdens het boekingsproces.
  - Ook kun je hotels kiezen die buiten deze promotie vallen hier breiden wij ons aanbod verder uit met hotels die hun kamers ter beschikking stellen tegen geringe meerkosten, en dat het hele jaar door. Je geniet ook hierbij van een zo groot mogelijke korting.
  - Deelnemende hotelketens zijn onder andere Tryp, NH hotels, Barceló, Holiday Inn, Melia, Iberostar en Ibis Accor. 
  - De deelnemende hotels bevinden zich buiten Nederland.
  - Informatie is ook verkrijgbaar op de site van hotelkortingsvoucher.nl/ticketveilingweek2
  - Je ontvangt na een geslaagde boeking binnen 72 uur een reserveringsbevestiging op het door jou aangegeven e-mail adres.
  - Met deze hotelvoucher kan je niet rechtstreeks bij de hotels boeken, enkel via de actie website: hotelvoucher.nl/ticketveilingweek2
  - De activatiecodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.
  - Het is niet mogelijk om reeds gemaakte boekingen te wijzigen of te annuleren. Het is daarom heel belangrijk dat de gegevens per persoon exact worden ingevuld zoals vermeld in je identiteitsbewijs.
  - Omruilen of geld terug is niet mogelijk.

  Hoe kan ik boeken?
  Na het winnen van de veiling ontvang je een voucher met 3 codes. Activeer deze codes binnen 30 dagen, hierna zijn ze 1 jaar geldig. Boek binnen 1 jaar na activatie jouw hotelovernachting. De boeking dient binnen 1 jaar plaats te vinden, de overnachting op zich niet. Op de Hotelvoucher staat alle benodigde informatie en een link naar het online boekingssysteem. Vervolgens kun je gemakkelijk binnen 3 stappen je hotel boeken. Na het invoeren van de activatiecode ontvang je binnen 24 uur de bevestigingsmail. Maximaal 7 dagen na het ontvangen van de bevestigingsmail kan je de boeking daadwerkelijk boeken. Mochten er vragen zijn over het boeken, dan adviseren wij het contactformulier in te vullen. De link naar het contactformulier is te vinden in de gewonnen voucher.

  Indien je meerdere eenheden tegelijk wilt boeken garanderen we geen beschikbaarheid bij hetzelfde hotel. Reserveer op basis van beschikbaarheid je kamer en betaal je eigen bijdrage van €45,- per overnachting per hotelkamer. Na het afronden ontvang je een bevestiging en daarna is het afwachten tot de dag dat je kunt gaan genieten van het gekozen hotel.

  Boek nu via hotelkortingsvoucher.nl/ticketveilingweek2 en vul daar je boekingscodes in.

  Lees meer

  Het is mogelijk om via Hotelvoucher extra diensten bij te boeken.

  • Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
  • Kijk voor de voorwaarden onder het kopje 'Extra informatie'.
  • Op de Hotelvoucher staat alle benodigde informatie en een link naar het online boekingssysteem.
  • Vragen over de boeking kunnen gesteld worden via de contactgegevens op de gewonnen voucher, jouw vraag wordt binnen 48 uur beantwoord.