Ticketveiling.nl

9-gangen Michelinster diner bij Kaatje bij de Sluis!

€ 218
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Geldig voor 2 personen.

Blokzijl (Brouwstraat 20, 8356 BV).

Geldig t/m 31 december 2020.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

Een 9-gangen amuse diner van de chef voor 2 personen bij Kaatje bij de Sluis, ter waarde van € 218.

Exclusief
 • Drankjes.
Bijzonderheden
 • Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag op basis van beschikbaarheid.
Voor de prijs die je per gewonnen voucher betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Super voordelig, je betaalt maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om voor maximaal 2 personen bij te kopen!
  • Kaatje bij de Sluis is al bijna 45 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. 

  • Het bijzondere restaurant is bekroond met een Michelinster. 

  • De culinaire gerechten worden bereid met heerlijke, pure kwaliteitsproducten. Deze producten zijn zo veel mogelijk uit de streek afkomstig.

  • Geniet van amuses en gerechten die een uitstekende combinatie van geuren, kleuren en smaken bevatten. 

  • In de buurt van Vollenhove, Belt-Schutsloot en Giethoorn!

  • Met eventuele dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden. Er geldt een toeslag voor eventuele extra/vervangende ingrediënten, dit wordt ter plekke apart verrekend.
  Beoordeling Couverts.nl
  Cijfer: 4,0/5,0

  "Onvergetelijke ervaring"- Leon B
  December-2018 - Het was niet voor heters dat we een Michelin-ster mochten ervaren maar deze was wel top, van de heerlijke amuse via vijf zonder uitzondering hoogstaande gangen naar de heerlijke koffie met friandises. En dat alles in een mooie rustige ambiance met prettige bediening. Wordt herhaald.

  "Genieten" - Hans K
  Oktober- 2018- Op een herfstige avond naar Blokzijl gereden. Prachtige herfstzon begeleidde ons door de polder naar het dorpje. We overnachten in de residence dat ligt aan de andere zijde van de brug. Dus savonds na het diner is het eenvoudig oversteken.
  Prima ontvangst en kamer.
  Diner was verrassend lekker licht en Eem bijzondere samenstelling van smaken. Van een luchtige vismouse tot een mooi gebakken stukje vis en dan zacht gegaard buikspek. Met de bijpassende wijnen een prachtige combi. Afgesloten met een kaasplank en Spaanse likeur. In een woord GENIETEN met z’n tweeën.

  "Subliem"- Betty D
  Oktober-2018 - "We hadden ons verheugd op een heerlijke avond en dat is helemaal uitgekomen dankzij de overheerlijke gerechten van de keuken. Alles was super maar de kreeft was overheerlijk. Echt meer dan waard om langs te gaan!!!

  Kijk voor alle reviews op de website van Tripadvisor.
  Lees meer

  Culinair genieten bij Kaatje bij de Sluis

  Als je Amuse Festijn hoort denk je aan een spektakel. Dit maakt Kaatje waar aan de hand van 9 gangen vol appetijtelijke amuses. De amuses bestaan uit vegetarische hapjes, vlees, vis, gevogelte, kaas en desserts. De gerechten staan bekend om een combinatie van kleuren, geuren en smaken. 

  Kaatje houdt rekening met allergieën of jouw eigen eetgewoonten. Licht Kaatje wel voorafgaand aan je bezoek via info@kaatje.nl in en de chef zal zijn uiterste best doen het menu aan te passen. Er geldt een toeslag voor eventuele extra/vervangende ingrediënten, dit wordt ter plekke apart verrekend. De samenstelling van de recepturen kan dagelijks wijzigen.

  Restaurant

  Heb je altijd al eens op sterrenniveau willen dineren? Laat je bij Kaatje bij de Sluis verleiden door de mooie gerechten en wijnen. Geniet van kleine amuses en mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken. Alle gerechten worden bereid met pure kwaliteitsproducten, die zoveel mogelijk uit de streek afkomstig zijn.

  Résidence

  Het charmante pand, waarin het hotel is gevestigd, ligt in het hart van Blokzijl.

  Omgeving

  Blokzijl ligt op steenworp afstand van talloze bijzondere plekken. Ben je een natuurliefhebber? Breng dan zeker een bezoekje aan Nationaal Park Weerribben-Wieden: een waterrijk natuurgebied in de Kop van Overijssel. Maak een wandeling of fietstocht door deze prachtige omgeving of bewonder de natuur vanaf het water. Daarbij is een bezoekje aan de nabijgelegen plaatsjes zoals Vollenhove, Belt-Schutsloot en Giethoorn zeker de moeite waard.

  Kijk voor meer informatie op de website van Kaatje bij de Sluis

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher na betaling per e-mail.
  • De voucher vind je ook in jouw profiel bij 'Mijn veilingen'.
  • Het is noodzakelijk om te reserveren, de contactgegevens vind je op de voucher.
  • De voucher is je bewijs van betaling, print deze uit en neem je voucher mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen