Bij Het Prentenkabinet geniet je van een 4-gangen surprisemenu!

Even geduld alsjeblieft

Wij zijn een nieuwe veiling aan het aanmaken. Kom snel terug om mee te bieden en voordelig deze veiling te scoren!

Geldig voor 2 personen.

Leiden (Kloksteeg 25, 2311SK).

De voucher is geldig van zondag t/m vrijdag In de periode t/m 21 augustus 2017.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

Geniet van een 4-gangen surprisemenu bij Het Prentenkabinet!

Inclusief
Amuse.
Broodplankje.
Exclusief
Drankjes.
Voor de prijs die je per 2 personen betaalt kan je extra vouchers voor 2 personen bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten.
 • Het Prentenkabinet is één van de beste restaurants van Leiden en omstreken!

 • Laat je verrassen door middel van dit 4-gangen surprisemenu.

 • Combineer het eten met een dagje uit in Leiden.

 • Restaurant Het Prentenkabinet ligt in de prachtige oude Pieterswijk van Leiden.

 • Het Prentenkabinet is beoordeeld met een 8,4 op Iens.nl en een 8,9 op Couverts.nl

 • De voucher is niet geldig op zaterdag.
Beoordeling Iens
Cijfer: 8,4

Gemiddelde cijfer: 10 - GJM K
5 februari 2017 "Uitstekend restaurant dat het niet te hoog in de bol heeft (vergeleken met collega's in de buurt). We hadden het "prentenkabinetmenu" met het black angus ezelstuk. Ieder had een van de voor- en nagerechten. Zowel dit menu als de bijbehorende wijnen in het arrangement ware uitstekend."

Gemiddelde cijfer: 10 - M J
21 januari 2017 - "Op 20 januari 2017 met ouders gegeten bij Prentenkabinet. 2017 het begin van het jubileum jaar. Alweer 20 jaar een perfect adres om je te laten verrassen met steeds weer wisselende menu's en ideeën. Wij hebben ons laten verwennen met het menu Gastronomique met mooie bijpassende wijnen. Mooie ingrediënten in dit menu, met als hoofdgerecht eend met een farce van gevogelte en gerold in Parma ham. Een combinatie die je niet zomaar bedenkt maar elkaar perfect aanvult, daarbij een mooi Cabernet Franc uit Saumur/Champigny. Dit is ons uitgelegd door de enthousiaste gastvrouw aan onze tafel. Daarvoor waren we al verrast door een heerlijk terrine, een mooi stukje schelvis en een verrassende Scroppino. De avond afgesloten met zoete lekkernijen en koffie. Wederom een mooie avond met een enthousiaste ploeg die al 20 jaar verstand hebben van het serveren van excellent diner in een goede ambiance. We komen snel weer."

Gemiddelde cijfer: 10 - L. K.
21 januari 2017 - "Uit het boekje dat bij de Bongo bon hoort hadden we dit restaurant gekozen. Naast de grote Pieterskerk in Leiden, makkelijk te vinden , werden we verrast door dit sfeervolle restaurant. Zeer vriendelijke bediening, ruimte tussen de tafeltjes waardoor je privacy hebt en gesmuld van het verrassingsmenu. Niet te veel, niet te klein, precies goed qua portie. Op een mooi gedekte tafel met strak gesteven tafellinnen werd het eten geserveerd op steeds verschillende borden. Een goede plek om met een lekker etentje iets te vieren."

Kijk voor alle reviews op Iens
Lees meer

Laat je verrassen bij Het Prentenkabinet!


Restaurant het Prentenkabinet is een prachtig karakteristiek restaurant dat zich in de stad Leiden bevindt. Het restaurant heeft een heerlijk zonnig terras. Het restaurant is, dankzij het eeuwenoude pand en de geweldige ambiance, een van de mooiste restaurants van Leiden. De koks van het restaurant koken op hoog niveau. Zij laten zich inspireren door de Frans/Internationale keuken en streekproducten. Ook kunnen zij op verzoek gluten en lactose vrij eten serveren.

In de Buurt


Combineer je bezoek aan Het Prentenkabinet met een dagje shoppen in Leiden! De boetiekjes in de nauwe steegjes zijn zeker een aanrader. Ook kan je genieten van de prachtige oude binnenstad van Leiden. Loop langs de grachten en zie de karakteristieke oude grachtenpanden.

Bereikbaarheid


Het Prentenkabinet is het beste bereikbaar met het openbaar vervoer. Pak bijvoorbeeld vanaf Leiden Centraal bus 400 richting Zoetermeer en stap uit bij de Breestraat. Vanaf hier is het ongeveer 3 minuten lopen naar Het Prentenkabinet. Check voor de zekerheid altijd even voor je vertrekt de reisinformatie op 9292.nl of op de 9292 app.
Lees meer
 • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail. 
 • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’. 
 • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee. 
 • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag. 
 • Annuleren is alleen mogelijk indien dit in de Algemene Voorwaarden staat vermeld. 
 • Het is noodzakelijk om te reserveren, de contactgegevens vind je op de voucher.
 • Kijk op de website van het Prentenkabinet voor de actuele informatie en de openingstijden.
Deel deze leuke veiling: